שאלה לפולי...

• פותח הנושא IdanR
  • פורסם בתאריך

IdanR

New member
שאלה לפולי...

רציתי לשאול אם את מודעת לעובדה שאפשר לכתוב יותר מ5 אפשרויות בסקר? זתומרת, לפחות אני, בתור מנהל פורום אחר כאן בתפוז, יודע את זה...

polyethylene

New member
כן אני יודעת ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מה יש לכולם
מנסים להוציא אותי מפגרת
אני מנהלת שני פורומים ולא מהיום, תאמין לי שאני מכירה את הכל... יש בין 10 ל 12 שירים בכל דיסק, ואני ביקשתי שישלחו לי רק 5 אהובים מכל אחד, מה החוכמה לשים את כל השירים
הייתה הענות מכובדת ביותר, ונראה לי שכמעט כל מי שפעיל בפורום ענה לי, כל אחד בחר 5 שירים שהוא הכי אוהב מכל אלבום ושלח לי אותם, אם במסר או במייל, עשיתי ספירת קולות והרמתי את הסקר. מתחיל להימאס העניין הזה. סורי, אבל אתה כמנהל פורום אמור לדעת שקיים ממשק בשם "מסרים", להבא תשתמש בו... פולי

Idiotique

New member
מפגרת קצת. בשביל מה..

..להרים סקר מסקר אחר??? "אני יבדוק מה הtop 5 של רוב האנשים, ומזה אני אשאל את כולם בסקר מה הם אוהבים". זה גם מניפולטיבי.

melatonin

New member
מה?

תירגע קצת, בסדר? באמת אמבוש קטן נהייה פה. איזה כיף פולי בסך הכל עשתה סקר, ואני לא חושב שיש משהו רע בדרך שהיא עשתה אותו - להיפך. יש הרבה דברים שעובדים בשיטה הזאת

אידיוטק

יש דרך לומר דברים, לא רק שהניסוח שלך פוגע, אתה גם מקלל, אני בכלל מתפלא שההודעה שלך עדיין כאן, וגם איזה מניפולציה... סקר בפורום באינטרנט, מה יכול להיות כל כך מניפולטיבי בו? יש לך משהו לומר על פולי אז יש לך את המסרים האישיים, אבל כנראה שההערה שלך לא אמורה להיות בונה או מתקנת, ההודעה הזו לא ממש מכוונת אל פולי נכון? הסקר לוקח מתוך החמישה האהובים של כולם את החמישה הכי נפוצים, ואז מתוך החמישה האלה כולם בוחרים אחד, זה סקר, מה לעשות. אם היה יותר מחמישה זה היה פחות מעניין, אם היה 12 שירים מכל אלבום אז לא היתה הכרעה משמעותית והקולות של המשתתפים היו מתחלקים להרבה יותר מה שהיה מוריד מהעניין, ואם יש למישהו בעיה עם הרעיון של הסקר או הנושא שלו הוא יכול פשוט... לא להצביע. פולי - keep up the good work!!!

Vul2re

New member
למרות שאידיוטיק

למרות שאידיוטיק לא ניסח את השאלה בצורה הטובה ביותר בעולם, הוא בהחלט מעלה סוגייה מעניינת. העובדה נותרת בעינה - נערך סקר בכדי לקבוע את הסקר! יוננתן, למה לא תהייה הכרעה משמעותית? סטטיסטית, הסיכוי לתיקו שקיים בסקר עם "5 הנפוצים" גדול מן הסיכוי שקיים אם היו 12 שירים, כך ש"הכרעה משמעותית" הייתה יכולה להתקבל ואף יותר בקלות אם היו את כל השירים. אגב, למה אם הקולות היו מתחלקים ליותר זה היה "מוריד מהעניין"? כמות האנשים שבוחרת בשיר מסויים שולית ולא מעניינת במיוחד - והרי לא אמרת בתגובתך אתה שאכפת לך מן "ההכרעה המשמעותית"? סקר באינטרנט יכול להיות מניפולטיבי. (וזאת לא האשמה נגד פולי!) באמת, אפשר לעוות בו את התוצאות. אולי התוצאות לא עקרוניות כל כך, וחסרות חשיבות ביחס לקוסמוס, אבל זה עדיין לא מונע את האפשרות שסקר אינטרנט יהיה מניפולטיבי. אני רוצה להבהיר שוב למען הסדר הטוב: לא ממש אכפת לי מהסקר עצמו, או מהתוצאה שלו, או ממי שמצביע או לא. מעולם לא הצבעתי לסקר ואני גם לא מתכוון לעשות כך בעתיד, אני פשוט מוצא את ההגיון של כל הסיטואציה הזאת לוקה בחסר.

Idioteque

New member
אידיוטקRE

ווי... למה לא. תצלוב אותי גם. ה"מפגרת קצת" זה סתם תגובה להודעה של פולי שבה היא כתבה "כולם מנסים להוציא אותי מפגרת". זה פשוט יותר מהיר מלכתוב:"עשית משהו מעט טיפשי". אני לא בא להעליב אף אחד, אני רק אומר שסקר מתוך סקר מביא לי חלחלה. אני נזכר בכל מיני מרתונים וטקסים של MTV שכהבחירה שלך היא מתוך ברירת מחדל של השירים הכי פופלרים. אם כבר עשו סקר בנושא, אפשר לפרסם אותו. וכן, למרות שזה רק פורום, זאת מניפולציה! זה כמו לשאול חברים של מפלגה מסוימת מה החמישה שלבים שחשוב לבצע הכי מהר, ואז לתת לעם לבחור אחד מהם. נכון שלסקר על השירים האהובים מקיד איי אין כזאת חשיבות, אבל בסקר כמו בסקר, יש כמה חוקים די בסיסיים שלא אמורים לעבור עליהם. ואם רוצים שיהיה איזשהו טעם לסקרים פה, אני חושב שזה יהיה טיפשי לחזור על הטעות הזאת שוב. ואתה יונתן, אל תצלוב אותי כדי להתחבב ע"י פולי

polyethylene

New member
פולי אוהבת את כולם באותה מידה...

ומיצינו את העניין. תם ונשלם. פיניטו. נגמר.
בדרך לישון

Vul2re

New member
לא שמאוד

עקרוני לי מהו השיר האהוב ביותר על משתתפי פורום מוסיים מאיזה אלבום, ולא יכול להיות אכפת לי פחות מאיזה יבחר או למה, ובכל זאת אני חייב לתהות על קנקנו של העניין: מדוע הבחירה היא בין מספרי שירים מסויים ולא כל השירים, לדוגמא? ממה נובעת ההגבלה?

polyethylene

New member
אולי נסגור את העניין הזה ../images/Emo35.gif

מתחיל להימאס עליי האמבוש הקבוצתי הזה. ציטוט ישיר מההודעה שגררה אחריה את הסקר : (של superunknown1)
"[אני לא בטוח שלא עשו את זה כבר.. אני די חדשניק, חודשיים בערך.. לא?] אממ.. בכל שבוע ינתנו מספר שירים יצוגיים מאחד האלבומים של רדיוהד, מפאבלו הוני ועד אמאנזיאק. השיר שיבחר מכל אלבום יכנס לבסוף לרשימה יחד עם שאר השירים שנבחרו ויחדיו נבחר את השיר הכי טוב של רדיוהד. מה אתם חושבים? פולי?"
חסל סדר ציטוט. כמה זה מספר שירים יצוגיים
וואלה לא יודעת, קפץ לי המספר 5 לראש, מספר טוב באמצע, חבל באמת שלא שאלתי כמה שירים צריכים להיות בסקר, אבל מספר שירים יצוגיים מבחינתי אומר (בהבנת עברית צחה ופשוטה) - לא כולם אלא רק חלק מהם. לא אני בחרתי אותם, אלא אתם, אם במסרים או במייל. אני רק המבצעת. אין לי כח להתנפלויות האלה, באמת שלא, מי שלא טוב לו, לא חייב לענות על הסקר, אף אחד לא מכריח אתכם. אידיאוטק, יפה לך, אז הוצאת אותי "קצת מפגרת", אני אלך לישון על זה, מנסה לחשוב מה ההבדל בין קצת מפגרת לבין מפגרת שלמה. יחי ההבדל הקטן. לילה טוב לכולם. פולי

Vul2re

New member
אין צורך

להתרגז, פולי, אני לא תוקף אותך, אלא סתם מנסה להבין. (לא השתתפתי מעולם בסקר, ואני גם לא מתכנן). מה ההגיון שעומד מאחורי החלטת "מספר השירים הייצוגיים" (ועזבי את המספר המדויק), למה מספר ייצוגי בכלל? נא לישון עם מצברוח טוב!

עזבו את פולי שלנו ב-ש-ק-ט!

היא העלתה את הרעיון לעשות את הסקר והיא התאמצה והכל... ולאנשים מבחוץ עוד יש תלונות כלפיה?? בושה!!! פולי התאמצה כל כך... ומי שלא רוצה שלא ישתתף.. אם יש לו תלונות..

Vul2re

New member
ארג

אף אחד לא תוקף את פולי, אלא מעלה שאלות בקשר לשיטה.. אנא קרא את תגובתי "למרות שאידיוטיק" בעיון ושוב - אני לא עומד להצביע _גם ככה_ בין אם הרעיון של הסקר נראה לי ובין אם לא

למעלה