שאלה לפורום (לא חידה)

ofribecker

New member
שאלה לפורום (לא חידה)

האם מישהו יודע על משחק NFL (מאז שהליגה קרויה כך) שבו קבוצה סיימה משחק עם 4 נקודות? (כמובן - האפשרות התיאורטית היחידה היא שני סייפטי בלבד) ואם כן - האם אי פעם היתה תוצאה של 4-2?

H20Knick

New member
לא שידוע לי....

האמת אני לא ידוע אבל הייה אי פעם משחק שנגמר ב0-0 אחרי 15 דקות של OT? ומה אם 2-0? (יאני saftey)

royfr

New member
אם תסתכל באחת מהטריוויות של עופרי

ציינתי שם את שני המשחקים היחידים בהסטוריה שהסתיימו ב-2-0. המשחק האחרון ב-NFL שהסתיים ב-0-0 היה במהלך שנות ה-40 של המאה ה-20. ההארכה הראשונה אי פעם במשחק NFL היה בנצחון של הקולטס נגד הג'יינטס 23-17 בגמר אליפות הליגה ב-1958. ההארכה הונהגה ב-NFL במשחקי ליגה (לא פליי אוף) ב-1974, כך שלא קרה אף פעם משחק NFL שהסתיים ב-0-0 לאחר הארכה.

roniway1

New member
רציתי להוסיף שאלה

האם קרה פעם מצב שהבועט של בעיטת הבונוס לאחר הטאצ'דאון נכשל? ( כלומר ,הבעיטה נחסמה או שהוא פיספס?). אשמח בבקשה אם מישהו יודע על כך.

H20Knick

New member
בטח

זה לא קורה כל כך הרבה שמחתיאים אבל כבר היה, וחסימות יש די הרבה כל עונה. בערך 5 פעמים כל שנה, אם לא יותר.

עומר ד

New member
איך אפשר להשיג מהלך של 2 נקודות

בלבד? (לא 6 מטאצ'דאון+2). ועוד שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן, למה לקראת זה שמסתיים רבע, קבוצות מנסות להגיע לעמדת בעיטה טובה להשיג שלוש נק', הרי אם הרבע יסתיים, נניח שקבוצה ב30 יארד של היריבה בדאון כלשהו, סתם דוגמא, הרבע הבא יתחיל באותו נקודה בדיוק? הלא כן?

H20Knick

New member
תשובות

2 נק' יכולות לבוא מ-safety SAFETY = 2 POINTS The safety is worth two points. A safety occurs when the offensive ball carrier is tackled behind his own goal line. זה לקוח מה-rule book של הNFL. ולשאלה השניה, הם בטח רוצים לעשות את זה לפני שנגמר המחצית, כי בתחילת הרבע השלישי יש קיקאוף (kickoff). או בסוף המשחק....

royfr

New member
אני בודק משהו מעניין

לפי אתר הליגה - היו 17 מקרים בהסטוריה של הליגה של שני סייפטיז לקבוצה במשחק, ולא קרה אף פעם שקבוצה סיימה עם 4 נקודות. הכי מעט נקודות לקבוצה שעשתה שני סייפטיז הוא 7, לדנבר נגד סיאטל, בפליי אוף של 83 (ההוקס נצחו 31-7). בקשר לשלושה סייפטיז במשחק, זה קרה בסה"כ פעם אחת בהסטוריה של הליגה, ובמקרה הזה כל השלושה היו ע"י אותה קבוצה (ראמז נגד הג'יאנטס ב-1984 - הראמז מנצחים 33-12).

למעלה