שאלה לפורום, מה מפריע לכם אצל..?

דניאל s

New member
שאלה לפורום, מה מפריע לכם אצל..?

אתמול יצאתי לפאב בת"א היה ממש אחלה, יצא לי לפגוש בחורה יפהיפיה, כל חברי הסכימו שהיא היתה הבחורה הכי יפה בפאב אבל... האבל שלי הוא לגבי אותם דברים קטנים שלפעמים משנים את כל התמונה. הדיון שלי מתעלם לחלוטין מהאופי, ( כמובן שהאופי הוא העיקר אבל זהו לא מרכז דיון זה ) ומתייחס למראה החיצוני נטו. מה שהפריע לי היו הידיים שלה, היא כנראה כוססת ציפורניים קומפולסיבית ונורא הפריע לי מראה הידיים שלה והציפורניים האכולות "עד העצם". זה פגע בכל הדימוי הנשי שהיה לה ויצר תחושה של הזנחה עצמית. בכל מקרה לי זה הפריע, השאלה אם רק לי זה מפריע? מה הדברים הקטנים שמפריעים לכם בנים ובנות? ועד כמה ?

דברים קטנים...

למה בדיוק אתה קורא "דברים קטנים"? נגיד ,כסיסת ציפורניים. הפעילות הזאת היא אובססיבית ומצביעה על בעיות נפשיות ,כאלה כמו מתח,עצבנות,הערכה עצמית נמוכה,תלותיות ,וכו'. אינטויטיבית הרגשת שזה שבר את כל הדימוי הנשי שהבחורה ניסתה ליצור בעזרת ליבוש,תנועה וכו'. בהופעת בני אדם אין דברים קטנים. צריך רק ללמוד לקרוא אותם נכון. בי

הפכת את כל כוססות הציפורניים

לפסיכיות עם תעודות

ghatto

New member
זה יכול להיות נכון

וניתן לברר את זה תוך כדי שיחה. אישית,אני תמיד מסתכל להן על כפות הידיים.ואני ממש לא אוהב ציפורניים ארוכות ועוד יותר גרוע כשיש עלייהן לק,כך שכסוס נשמע לי לא כל כך נורא. מה שאני מעדיף זה ציפורניים גזוזות כמו אצלי. ובנוגע לדברים הקטנים האלה,באמת עדיף שץכיר אותה תוך כדי שיחה.

יש איזה שהוא ספר

או איזה שהוא מקום ממנו אפשר לבדוק את הדברים האלו או ללמוד אותם אני מבין שזה לא שחור ולבן , אבל בכל זאת זה מאוד מעניין אותי אתרים או ספרים .. תודה ..

k e r e n m

New member
תשמע..

יש לך כנראה שריטה אם מה שמעניין אותך בדייט זה הציפרוניים של הבחורה.זה מזכיר לי שפעם היה לי דייט עם מישהו כמוך,ששאל אותי למה אני כוססת ציפרוניים,כי המראה שלי מטופח וזה לא מתאים לאיך שאני נראית.מיותר לציין שהוא עיצבן אותי עם ההערה הדבילית הזאת.וכמובן שזה גרם לי להבין עם מי יש לי "עסק".אתה בא לדייט תתרכז בבחורה תסתכל בעיניה תפטפט תנסה להכיר אותה הלא זו המטרה,כמובן בהנחה שבאופן כללי היא כן מצאה חן בעיניך. ואל תחפש פרטים קטנים ולא משמעותיים שלא קשורים לכלום...

חופשי את נשמעת כאדם שכוסס

אבל תראי , אל תרגישי רע לכולם יש בעיות ... גם לי , גם לך אל תרגישי רע , כי לומר שהפרטים הקטנים הללו לא משמעותיים ... זה לא במקום . הם אכן מאוד משמעותיים , ובחלק מהמקרים הם הדברים המונעים מאיתנו להכנס למערכות מסויימות עם אדם , בגלל החיצוניות שלו . ונמנע מאיתנו סבל או כאב ראש. הרי יש לי את הבעיות שלי , למה אני צריך עוד את של אחרים .

אמממממ

ציפורניים כסוסות או לחלופין, מטונפות, הם אחד הדברים שדוחים גם אותי. חוץ מזה, כתמים על הבגדים.

k e r e n m

New member
אז מה תומר...

אף פעם לא יצא לך להיפגש עם מישהי שכוססת ציפורניים?

k e r e n m

New member
אממממ..סקארלט...

התיאור לך נשמע כאילו תיארת הומלס
..ולגבי ציפורניים כסוסות,כל אחד והשריטות שלו, לי עדיף להיפגש עם אדם שכוסס ציפורניים אך מקסים באופיו,מאשר עם אדם דוחה באופיו ובעל ציפורניים...תחשבי על זה...

ברור שאם מדובר על בחירה בין

יופי לאופי, האופי לוקח. אבל לא בצורה מכריעה. האדם צריך גם למצוא חן בעיניי חיצונית. לא להראות מיליון דולר אבל למצוא חן בעיניי, זה כן. וכנראה זו השריטה שלי... הייתי כבר עם כוססי ציפורניים. לא שוללת אותם על הסף, אבל זה עדיין דוחה אותי.

למעלה