שאלה לפורום, מה מפריע לכם אצל..?

דניאל s

New member
שאלה לפורום, מה מפריע לכם אצל..?

אתמול יצאתי לפאב בת"א היה ממש אחלה, יצא לי לפגוש בחורה יפהיפיה, כל חברי הסכימו שהיא היתה הבחורה הכי יפה בפאב אבל... האבל שלי הוא לגבי אותם דברים קטנים שלפעמים משנים את כל התמונה. הדיון שלי מתעלם לחלוטין מהאופי, ( כמובן שהאופי הוא העיקר אבל זהו לא מרכז דיון זה ) ומתייחס למראה החיצוני נטו. מה שהפריע לי היו הידיים שלה, היא כנראה כוססת ציפורניים קומפולסיבית ונורא הפריע לי מראה הידיים שלה והציפורניים האכולות "עד העצם". זה פגע בכל הדימוי הנשי שהיה לה ויצר תחושה של הזנחה עצמית. בכל מקרה לי זה הפריע, השאלה אם רק לי זה מפריע? מה הדברים הקטנים שמפריעים לכם בנים ובנות? ועד כמה ?

Vdrums

New member
כן זה יכול להפריע. אתה לא מוזר.

חוסר אסתיקה זה דבר שיכול לשגע אותי.

seeyou

New member
אומרים שהעיניים רואות מה...

..שהמוח רוצה... ..."שהיא היתה הבחורה הכי יפה בפאב "! זה לא אומר שהיא חייבת להיות מושלמת ..."הדיון שלי מתעלם לחלוטין מהאופי" אם היא אוכלת את הציפורניים "עד העצם" זאת בעיה רצינית של אופי. אחרת,יותר ממזרה היתה מדביקה ציפורניים! ....מה הדברים הקטנים שמפריעים לי אצל הבנות? -דיבור גס -מוזנחות -מעשנות -משתכרות -תוקפניות -חוסר רומנטיות ...

open space

New member
קלעת פה בדיוק לדבר הראשון (כמעט)

שאני מסתכל עליו אצל נשים - האצבעות והציפורניים. חשבתי שזו רק שריטה שלי, לסלוד מציפורניים קלוקלות... חוצמזה מצטרף לשאר התכונות שצויינו פה, כמסכלות ליבידו

open space

New member
היית צריכה להגיד מראש שיש סיכוי שכן

אז הייתי נזהר קצת עם ההצהרות הגורפות

ברור...

זה דבר מחריד...נרצה או לא נירצה אנחנו נשים והטבע "גזר" עלינו לטפח את עצמנו...אישה שלא תדאג לטפח את עצמה לא תטפח את חייה לא בזוגיות לא בקרירה ולא בכל..והכל מתחיל מהדברים הקטנים שנראים לפעמים לא חשובים

skay5

New member
השלכה מציפורניים ! יש בעיה

כנראה מעבר לנאמר, יש לה בעיה שזה לא השלב שתספר לך יש משהו פנימי נסתר

למעלה