שאלה לפורום רפואה משלימה

גונבן*

New member
שאלה לפורום רפואה משלימה

בתקופה זו, פנו אלי מספר פעמים מקופ"ח בהקשר לביטוח רפואי משלים. לאחר שביקשתי פרטים על מה ביטוח משלים אמור לתת, קיבלתי רשימה של שירותים רפואיים נוספים (מלבד אלו המוצעים בביטוח הבסיסי) שמסתכמים בשירותים הכרוכים בניתוחים, ושירותים הקשורים באביזרים רפואיים המוצעים ע"י מערכת הבריאות הרגילה ובתי החולים. כמי שבוחר בדרך חיים המסתמכת על רפואה טיבעית, ואינו רוצה לבזבז את כספו בכל הקשור לכירורגיה ואיבזור רפואי רציני, מה עלי לעשות? נ.ב שר הבריאות ניסים דהן יצא בחקיקה האחרונה נגד מה שידוע כ- ש.ר.פ, ובכך הוריד את רמת הטיפול במערכת הבריאות הממלכתית לקו האדום, ובכך הבהיר כי לא נראה שיש איזשהו סיכוי להגיע לשלום בית בין המערכת הממוסדת לבין הגישות הסבלניות יותר לרפואה.

קרא ובחר ללמוד תחומים שעשויים לאפשר

לאפשר לך לטפל בעצמך ללא עזרת אחרים, קיימים כמה תחומים יעילים מסוג זה. את חלקם אתה יכול ללמוד אפילו מקריאה: רפלקסולוגיה, שיטת סילבה לתכנות המוח, שיטת פאולה, חשיבה חיובית. ללמוד כללית, מצאתי שעוזרים לי: תרפיה בצליל עם קולנים (הן לטיפול עצמי והן להתפתחות), שיטות טיפול שונות של פסיכותרפיה רוחנית וכמובן האורה סומא. אנשים נוספים סיפרו לי על יעילות שיטות אנרגטיות בטיפול עצמי, במיוחד זו הנקראת ´אנרגיה אוניברסלית´. אתה בהחלט יכול להתמחות כדי להיות המרפא של עצמך. ברכות לבביות, שבת שלום אסתיה

ונניח ותזדקק בעוד 40 שנה להשתלת לב

או כליה, ונניח שמחר תעבור תאונה ותשבור את כל עצמות גופך ותצטרך אשפוז וסיוע סיעודי.. אתה חושב שהרפואה האלטרנטיבית תעזור לך במקרים האלה? מדובר בביטוח. אתה לא חייב להשתמש בשירותים המוצעים במסגרתו, אבל לא לבטח את עצמך נראה לי חסר אחריות.

גונבן

ראשית ברוך שובך

אופס..../images/Emo5.gif

איפה כל מה שכתבתי??? אנסה לשחזר... עד כמה שידוע לי בביטוחים משלימים יש היום אופציה כמעט בכל ביטוח שמכבד את עצמו לטיפולים משלימים במימין חלקי או מלא ויש לי מטופלים שנהנים מאוד לממש את אופציה זו. מעבר לכך אני מסכימה עם עינת , הרפואה המשלימה , טובה ככל שתהיה לא תמיד יכולה למנוע מצבים כמו אישפוזים, ניתוחים והתיעצות עם מומחים ובטח ובטח שלא למנוע את הזיקנה ( בהתיחס לביטוח סיעודי..). זאת הסיבה שאני לא חושבת שיש קשר בין השניים , אני אישית מבוטחת לכל צרה שלא תבוא , ותודה לאל שכרגע אין לי שימוש בזה.. וברוך שובך כבר אמרתי?

למעלה