אצלי זה ככה ../images/Emo68.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif
אוקיי. אני באינטרנט 8 שנים וחצי ו5 שנים מצ'וטטת (לפני כן היו לי חברויות של אימיילים בלבד, או שיחות באתרי אינטרנט). לכל החברים והאהובים הגעתי דרך אתרי מומיקה, יען כי אני חולת מוסיקה ידועה (בציבור). אהבתי כל אחד מהאנשים איתם דיברתי. לא, כלומר, דיברתי עם מאות, אבל היו כמה שהיו לי איתם קשרים של שנים חודשים, ובכל אחד ואחת אהבתי בדרך אחרת. אבל את כולם אהבתי, אחרת לא היינו שומרים על קשרים. סקס וירטואלי עשיתי עם בחור אחד שהייתי מאוהבת בו באמת (מסקוטלנד, אגב סקוטים הם אחלה אנשים ופרטנרים), ועם הבחור מברזיל עליו סיפרתי למעלה, פעם אחת בלבד (שכנראה הספיקה לו...). לא יהיה מתב שאוכל לעשות סקס וירטואלי או טלפוני (התנסתי גם בזה) ללא להיות קצת מאוהבת בבן אדם, גם נשים, אגב, אם כי לא ניסיתי. אני חייבת להכיר את האדם טוב (כמה שאפשר באינטרנט), לראות אותו בתמונה, לדעת מה הוא אוהב, איך הוא חי וגם מי, ולא משנה לי אם הוא משקר או לא, כי גם אני לא תמיד אומרת על ההתחלה שאני נשואה+. אבל אני חייבת להיות בקשר ידידותי איתו כמה זמן לפני שנעשה סייבר, אם בכלל. אני חייבת ממש להיות גם במצב רוח, כמובן, וזה יתאפשר רק אם אני ממש אוהבת או מחבבת את האדם. להיקשר אליו רגשית זו מאסט בשבילי. אין מצב שאני סתם אעשה סייבר עם כל אחד, שאדע רק את הגיל שלו ומקום מגורים ופרטיים טכניים. אני חייבת לדעת את ה"ביפנוכו" שלו. בגלל זה עשיתי רק סייבר עם 2 בחורים, כי הם משכו אותי רגשית ופיסית באותה תקופה. אבל סתם לעשות עם מישהו? ממש ממש לא, אין מצב בעולם! לא כי זה זנותי או זול, לדעתי זה לא, אלא כי אני, כמו רוב הנשים (?), זקוקה לקשר רגשי, התערבות רגשית, אמוציות וכו. האם זה עונה על השאלה? אגב אין לי רצון לרדת על מישהו, אבל אני לא מבינה איך אפשר לעשות סייבר עם מישהו שלא מכירים בכלל, אלא סתם שלפת את הניק שלו באקראי, אתה יודע את גילו ומינו ומקום מגורים ומצב משפחתי וכו. לא כי לפעמים הו משקר, זה לא משנה, כל אחד לפעמים מזייף פרטים, אלא כי פשוט אני לא מבינה מה מושך אותך לעשות סקס עם אדם זר לחלוטין? מה הכייף? לדעתי זה כמו ללכת לזונה. סתם. לא אדיף לאונן עם פלייבוי או סרט כחול? אין הבדל כמעט. סליחה על הבוטות! ויש לכם פורום אחלה נפלא ומדליק! see you at the bitter end