שאלה לפותחות בקלפים

היי לפותחות בקלפים

פתחתי בקלפים לחברה אני רוצה לעלות את הפתיחה פה על מנת לשמוע את הערותכם אינפורמציה בחורה בת 40 מנהלת רומן עם גבר בן 35 במשך 9 שנים בתקופה האחרונה יש ביניהם ויכוחים והיחסים כבר לא זורמים כמו בתחילה , לפני שבועים הבחור הלך לאילת ולא יצר איתה קשר היא מעוינת לדעת עם יחדש את הקשר בחודש הקרוב, השאלה : מה הפותנציאל שהבחור יחדש קשר בחודש הקרוב,? מה-7 מטות-המחורה רוצה תשובה מידית רוצה להשיב מלחמה רצון למאבק כוחולא לוותר, הפותנציאל-העולם-קיים פותנציאל של חזרה למע"כ יחסים שגרתית משעממת ציפיות כוזבות שהבחור-8 גביעים-הבחור חש מאוכזבושהוא סיים פרק בחייו מעונין בניתוק היחסים, יחדש-קוסם-הבחור מפגין כוחניות והאגו שלו מנופח יש פה גם עמדת פניםלרצון לחדש אך לא באמת, קשר-נער גביעים-את משלה את עצמךשהקשר יחדש ,את הופכת לרגישה ופגיעה ומוכנה להכנע, בעוד חודש-מיזוג-יש חוסר התאמה אינטרסים מנוגדים ,יתכן ומתמרן בין שתי מערכות, סיכום-אס מטות-עליך להתחדש ולפתוח לעצמך היזדמנות לקשר חדש, עצתי אליך שכחי מימנו ותפני את האנרגיות שלך ליצירת קשר אם גבר אחר,

blackcat2

New member
הי. דעתי ../images/Emo39.gif

הי 7 המטות מעידים על הקופליקט שבין שני בני הזוג. נראה כי הבחור נמצא כעת בנקודה בה הוא מעדיף את חירותו (ולכן כנראה החליט לנסוע לאילת) על פני הזוגיות עם הבחורה. הוא מעוניין להעמיד עצמו במרכז ולהימנע מלראות, לפחות בתקופה הקרובה, את עצמו בזוג (העולם). הבחור מעוניין להתרחק מהקשר המדובר. אין פלא כי הוא החליט להתנתק ולא להגיב לבחורה שהרי 8 גביעים קשור למזל דגים שבמשמעותו השלילית מעיד על אדם שמבקש להימע מעימותים. לא אתפלא עם הבחורה לא צפתה צעד זה. נראה כי למרות המאבקים בינהם, היא לא ציפתה כי הוא יתרחק, יעלם ויתעלם. קלף העולם, אגב, גם הוא מציג סיום בשל היותו קלף המסכם את מסע השוטה שבארקנה הבכירה. אני חושבת שהבחור מרוצה מאד מהמקום בו הוא מצוי כעת. הוא יודע היטב כי הוא מחזיק בידיו את הכוח מאחר והוא מבין כי ביכולתו להכריע באם הקשר ימשך או יפסק. יש לו עוצמה גדולה מאד בקשר והוא מכיר בה ויכול לתעל אותה לצורכיו.(הקוסם) אין כל ספק כי הקשר בין השניים רומנטי ורגשי אולם נראה כי מאיזה שהיא סיבה הקשר לא מתרומם והופך לכדי משהו בשל וממשי יותר. אחרי 9 שנים הייתי מצפה לראות את אביר הגביעים או מלך הגביעים ולצערי, בעיני לפחות, נער הגביעים מציג קשר רומנטי ומרגש אולם במצבו הראשוני ולא לאחר התתפתחות מתבקשת במהלך השנים. במהלך החודש הקרוב ניכר כי יעשה ניסיון מצידו להגיע לפשרה בינו לבין החברה אבל יש לי תחושה כי זה לא יעשה בדמות שיחה עניינית אלא בצעדים ובמעין הליכה בין הטיפות. אס המטות בהקשר הזוגי נקשר לי ישירות למין שנראה כי עשוי להיות אמצעי מרכזי בחידוש הקשר הזוגי לאחר המשבר. מאחר ואיני מכירה כלל את הבחורה ואת הקשר עצמו מלבד התמצית שהגשת בהודעת הפתיחה אני תקווה כי הצלחתי להאיר את עיני החברה. אני אשמח לשמוע ממנה באם היא רואה באופן שונה את התמונה אותה הצגתי ומבקשת לאחל לה דרכך הצלחה ושמחה. בי

batgalim

New member
הפירוש שלי

התחושה שלי למראה הפריסה היא שלבחור יש סטוץ מהצד... כתבת שלחברתך יש איתו רומן - האם היא נשואה? היא נמצאת כרגע בעמדת התגוננות, לא מבינה מה נפל עליה פתאום. חידוש הקשר תלוי בבחור והוא יודע זאת היטב. נראה לי שהוא גמר אומר לעזוב אותה, ולחזור להיות פנוי על מנת שיוכל לחזר אחר נשים אחרות. קלף העולם בפוטנציאל מראה לי קשר שהגיע לשיאו, ואין יותר לאן להמשיך יותר מעבר למה שכבר הושג. העולם גם מבטא שחרור, אמנם שחרור מכבלי העולם הזה לכיוון העולם הרוחני, אך נראה לי שכאן גם מייצג את שחרור הבחור מהכבלים של קשר קבוע לעבר מצב חסר גבולות ומעצורים. למרות ההחלטיות שנראית בשני הקלפים הקודמים, עפ"י נער הגביעים נראה כי הבחור עדיין לא הגיע להחלטה סופית לגבי הקשר, הוא נמצא בתקופה בה הוא מחפש את עצמו, מתכנס פנימה מתוך קושי עצום להתנתק מהבחורה (מהחברה שלך). מצד אחד נראה שהוא רוצה לעזוב אותה, ומצד שני - עדיין לא החליט אם זה באמת מה שהוא רוצה. ומכיון שכך - העדיף "לברוח" ולהתרחק ממנה, לנסות סוג אחר של יחסים לפני שיחליט. למרות כל זאת - אס המטות בסיכום נראה לי אופטימי, הוא מראה על חידוש היחסים ביניהם, מעין "ירח דבש" שני. אולי הגעגועים של שניהם והניתוק יביאו את הקשר לגבהים של אנרגיות שלא הכירו... דבר נוסף שעלה בהסתכלות שניה על קלף 7 מטות, והייתי רוצה שתשאלי את חברתך לגביו - נראה לי שסביבתו של הבחור מתנגדת לקשר ביניהם ויכול להיות שזה מה שיצר אצלו את הרצון להתרחק...

היי בתגלים-batgalim

כמו תמיד אני נהנת מאוד מהפרושים שלך.ואני מבטיחה לברר אם החברה מה חושבת סביבתו עליה. דרך עגב מה דעתך על הפרוש שלי? ממבט של מורה לתלמיד.

batgalim

New member
הי חתול שחור לבן

האמת? אני חצי רדומה, אשמח לקרוא את הפירוש שלך יותר לעומק ולתת לך את חוות דעתי, אך אעשה זאת מחר, טוב?

batgalim

New member
בוקר טוב חתול...../images/Emo13.gif

קראתי את מה שכתבת, על פניו נראה טוב, אבל! שמתי לב שאת משתמש בציטטות מפירושים קיימים (הספר של גידי גלבוע?)... זה לא רע בתור התחלה אבל אם את רוצה להתפתח בתחום, כדאי שתנסי לקרוא ספרים נוספים, את יכולה במקביל גם להכנס לאתרים ברשת בנושא. אני לא אומרת שפירושים מסויימים טובים יותר מפירושים אחרים, פשוט כדאי לנסות לקבל כמה שיותר עומק לפירושים. ככל שתדעי יותר על כל קלף וקלף ועל המהות של הקלף - נסי להתחבר לא רק דרך הפרשנות השטחית שלו, אלא מעבר. אני מציעה לך להכנס לפורום הטארוט הראשי של תפוז - שם מנהלים דיונים על כל קלף ויש גם מאמרים ושרשורים שנעשו בעבר. מעניין ומעשיר ! בהצלחה !

שאלה לפותחות בקלפים

קראתי בספר טארות מסוים כאשר מופיע קלף השוטה בתחילה ובסיום של פתיחה צריך לאסוף את הקלפים לערבב ולפרוס מחדש ,האם שמעתם על תאוריה זו ואם כן מה הסיפור העומד מאחור?והאם אתם מבצעות זאת בפועל,

batgalim

New member
הי חתול שחור לבן ../images/Emo148.gif

אני מעולם לא שמעתי על תאוריה כזו לגבי קלף השוטה, אך לגבי קלף הכהנת הגדולה קיימת סברה שכשהיא יוצאת בסוף הפריסה - צריך לאסוף את הקלפים ולא לפרש. ההסבר לכך הוא שהשואל עדיין לא מוכן לקבל פירוש זה, או שקיים צורך להסתיר איזה סוד ממנו וכד'.

צ ל י ל 8

New member
גם אני מכירה את זה דרך

הכהנת בסוף הפריסה בלבד. שמעתי פעם לגבי קלף השוטה, אבל אני לא מייחסת לכך חשיבות בכלל. גם לא לגבי הכהנת הגדולה..

לצליל ובת גלים

קודם כל תודה לתשובתכם וחג שמח. בעמוד 2 או אולי כבר 3 ביצעתי פתיחה לבחורה שבאה אלי כתבתי לכם את הפרוש שלי אשמח לשמוע את תגובתכם כי אני בתהליך למידה ותגובתכם חשובה לי,

למעלה