שאלה לפינגי ולמי שיש 2000 איי

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

peco

New member
שאלה לפינגי ולמי שיש 2000 איי../images/Emo66.gif

מעניין אותי לדעת לאיזה מסלול הצטרפתם כשקניתם את הפלאפון, בכמה קניתם אותו, והאם אתם מרוצים ממנו, או שלא יכולים לשדרג בגלל ההתחייבות האכזרית של פלאפון. שאלה לכולם: מה אתם חושבים על רשת פלאפון? האם כדאי להמשיך איתה או לעבור לרשת אחרת? תרשמו תגובות. ולא "להתנפל" יש מקום לכולם

ronen60

New member
פלאפון תקשורת

לדעתי פלאפון עם אכות השיחה הכי קרובה לשיחה קווית. אכות מעולה וטובה. אבל שרות הלקוחות שלהם גרוע מאוד ומתחת לכל ביקורת. בשעות מסויימות השרות לקוחות יכול לקחת עד 40 דקות.והצוות לא מקצועי ואינו יכול לטפל בכל נושא טכני. בנוסף ההיתחיבות לשלוש שנים עדיין קשה ונוקשה ללא אפשרות סבירה ל"צאת" מההיתחייבות. השרות הלקוחות בסניפים עמוסים כמו שוק הכרמל בת"א הכולל צעקות מריבות דחיפות והמתנה ארוכה עד 3 שעות עד לקבלת המכשיר מתיקון. מכשירי פלאפון אינם ניתנים כימעט לשידרוג משתלם גם כעבור 3 שנים.

phingy

New member
תשובה

אני מחובר לרשת פלאפון כבר 7 שנים בערך, אני יכול להגיד לך שיש להם את איכות הקול הכי טובה והכי מעט ניתוקים. כשהחלפתי את ה411 הישן ל2000i נכנסתי למסלול צ´אט, הכי סביר אז. תאמת אני מצטער שאין לי SK ואם אוכל לעבור רשת אני אעבור לאורנג´ ללא ספק אבל אני קצת חושש לעבור לשם כי שמעתי שיש להם את הקרינה הכי גבוהה ממכשירים ודרך אגב היתה כתבה באינטרנט שאומרת שפלאפון מתכננת להוריד את העניין של התחייבות ל3 שנים וגם להשקיע 500 מליון ש"ח בשירותים ואפשרויות לצעירים

peco

New member
הסיבות שבגללן אני נשאר בפלאפון

דבר ראשון בגלל המכשירים הטובים שיש להם, ובזה אני בטוח שכולם מסכימים איתי. דבר שני יש להם את הקרינה הכי פחות מסוכנת וזה בדוק!!! (אם כי קראתי שלאורנג´ יש קרינה מאוד מסוכנת למוח בגלל הGSM) ודבר שלישי, כמו שאמרת, יש להם איכות קול טובה. בקשר לצעירים, גם אני קראתי שפלאפון עומדת להשיק שירות מיוחד לצעירים. שמועה נפוצה: עוד חודשיים בערך יוצא לפלאפון שלושה מכשירים::: אחד זה הSK 2400 החדש, והשניים האחרים הם מכשירים מיוחדים בעיצוב לצעירים (של סמסונג כמובן). אבל!!!!! לאורנג´ יהיה בעוד חודש (בפברואר) את הנוקיה קומיוניקיטור 9210 ונראה לי שאני יקנה אותו כי הוא מאוד טוב וממש יש בו את כול הדברים שיש במחשב, ויש בו גם אינטרנט אקספלורר צבעוני עם מסך רחב לגלישה מצוינת ביותר!!!! טוב, אז תעשה את החשבון שלך, כי אני כבר יבדוק מה פלאפון יכולה להציע לי בכדי לשדרג למכשירים החדשים. אם היא לא תציע כלום, אז אני יפתח דף חדש באורנג´.

שטויות!!!!

מאיפה הבאתם את הנתון הדמיוני זה שלמכשירים של אורנג´ יש יותר קרינה?!?! חבר´ה.לכל המכשירים יש אותה כמות של קרינה(כמו 5110=5120)! זה פשוט שטויות להגיד שבגלל שאורנג´ עובדת עם GSM אז המכשירים פולטים יותר קרינה! אם אתם רוצים לדעת באמת מתי הפלאפון שלכם פולט יותר קרינה אז רק במצב שאתם רחוקים מאתר שידור,משתמשים באיבזרים לא מקוריים כגון אנטנות זרחניות\מאירות וכו´... אולי יש כמות שונה של קרינה ביו מכשיר נוקיה למכשיר אריקסון אבל הבדלי קרינה ברשת?! ושאלה לPECO: מאיפה שמעת שאורנג´ מתחילה לשווק את ה9210 בחודש הבא??

avibr2

New member
בכלל לא שטויות

קיים הבדל בקרינה אשר הטלפונים הסלולאריים פולטים, הן עקב סוג המכשיר והן עקב הרשת בו משדרים. אתה מוזמן להקיש במנוע חיפוש חיפשו את המלה "SAR", שזה מציין את עוצמת הקרינה שהטלפון מפיץ (זוהי מידה המראה את עוצמת הקרינה שגוף האדם סופג יחסית למשקלו), ולראות את העוצמות השונות של המכשירים השונים. אתה תראה שהמכשירים בעובדים בטכנולוגיית GSM הם בעלי הקרינה הגבוהה ביותר. נכון שמבחינת הספק כולם זהים (0.6W מקסימלי) אולם מה שחשוב זה פרק הזמן שהטלפון משדר (המכשיר לא משדר רצוף בזמן שיחה). היחס SAR הוא בעצם שיקלול של כל הגורמים המשפיעים על הקרינה שהאדם סופג, כגון מרחק הטלפון מהגוף, תדר השידור, הספק שידור וכו´. היה לי פעם קובץ PDF אשר מסביר בדיוק איך בודקים את הקרינה.

peco

New member
ראיתי כתבה באינטרנט ואישרתי את זה

אצלם במוקד שירות. 99 אחוז שהם מתחילים לשווק את זה בקרוב מאוד ברשת GRPS

rroo

New member
חכה ותראה

חכה שתראה שה9210 יגיע תראה גם את המחיר אני בטוח שלא תקנה אותו ותקנה אותו בחו"ל לפי מה שאני דיברתי עם יורוקום הוא יעלה ממש אבל ממש יקר המחיר ההתחלתי של 9110 שהיה בהתחלה יהיה צחוק ליד ה 9210 זה יהיה יקררר

peretzy

New member
רשת פלאפון והמכשיר 2000 אי

אז ככה..ידידי הנכבד אני קניתי את המכשיר סמסונג אלפיים איי ממש כשהוא יצא. לפני כן היה לי איזה 3 מכשירים של חברת פלאפון בוא אני אגיד לך ,רשת פלאפון היא הרשת הכי גרועה שאני מכיר כיום ואני מדבר איתך מתוך ניסיון של לפחות 4 שנים אני לקוח ותיק שלהם כבר 7 שנים.. אבל החברה עצמה על הפנים, לא סתם סלקום מזמן עברה אותם, ואורנג לקראת גם שיא של לקוחות שעומדת לעבור אותם במספר הלקוחות... לסיכום פה: אל תיגע בשום מכשיר ברשת פלאפון..היא הרשת הכי גרועה והרשת CDMA היא נפילה ענקית..בקשר לסאסמונג 2000 ,עוד לא ראיתי מישהו אחד שמרוצה ממנו..הקליטה שלו על הפנים והמכשיר גרוע ,כמו שאר הסאמסונגים שיש בשוק כיום.

למעלה