שאלה לפלכשמה

sima1203

New member
שאלה לפלכשמה

לפני זמן מה שלחת לי קישור של המרות שנקרא פורמט פקטורי. אני מבקשת כמה הבהרות אם אפשר.אני רוצה להטביע קובץ wmv לפאורפוינד ושאפשר יהיה לראות את המצגת במחשב יעד. כתבת שאת ממירה לקובץ פלש, האם התכוונת לקובץ swf? כי אם כן , אז אני לא הצלחתי להטביע אותו לפאורפוינד.אפשר הסבר בבקשה. אבל כמו לכיתה א. נו טוב, בערך. אודה לך מאד , למרות שזה לא דחוף . שתיהיה שבת שלום.ושקטה. וסורי על בלבולי המוח.

sima1203

New member
תודה , נלו

אני שואלת שוב , כדי שיהיה לי ברור, סרטון פלאש הכוונה היא קובץ עם סיומת swf?

NLO

New member
אני חושב שכן.

אבל אני לא הטמעתי סרטון ממש הרבה זמן אז אולי כדאי שנחכה לפלכשמה. (למרות שגם FLV זה פלאש)

פלכשמה

New member
כן, פלאש זה SWF

מצרפת לך קובץ וורד, של הטבעת מצגת פלאש בפאוורפויינט. למדנו זאת במפגש סוכות, בשנה שעברה, של הפורום הגדול למורים וגננות. לא זוכרת מי העביר את הנושא הספציפי הזה אודי יוליס או אלישע. את הנושאים השונים סיכמה רונית גרין. הקובץ מדריך הטבעת פלאש בפאוורפויינט 2007. אם יש לך עדיין 2003, יש לי, אני חושבת, מדריך גם לזה.

sima1203

New member
קודם כל

הרבה תודות. עדיין יש לי אופיס 2003 , אולם אפשר להגיע לתפריטים אלו בדרך שונה , ממה שהבנתי, מהחומר ששלח לי נלו. ובנוגע לקובץ הפלאש, שזה פחות מובן לי, אם אני זוכרת נכון, כתבת שאת ממירה קובץ wmv לקובץ פלאש. זה נכון? או שאפשר גם קובץ wmv להוסיף בדרך זו, כדי שאפשר יהיה לראות את המצגת במחשב יעד? ובינתיים שבוע טוב.

פלכשמה

New member
צריך קודם להמיר את קובץ ה WMV לקובץ פלאש

אפשר לעשות זאת בתוכנה פורמט פקטורי. מצרפת קובץ וורד להטבעת קובץ פלאש בפאוורפויינט, לאופיס 2003

למעלה