האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר?
שמלת תחרה1 Well-known member 22/4/24 #1 האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר?
Harrington Well-known member מנהל 22/4/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? לחץ כדי להרחיב... רק שמים אותה על פלטת הסדר.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? לחץ כדי להרחיב... רק שמים אותה על פלטת הסדר.
פולגאר Well-known member 22/4/24 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אוכלים
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אוכלים
GoldenEyes Well-known member 22/4/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אוכלים רבע ביצה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אוכלים רבע ביצה
א אפרת10512 Well-known member 22/4/24 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אצלנו מקובל ביצה בצלחת הסדר וכל אחד אוכל גם ביצה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: האם אתם אוכלים ביצה שלמה בערב הסדר, או רק שמים ביצה בצלחת הסדר? צפה בקובץ המצורף 102232 לחץ כדי להרחיב... אצלנו מקובל ביצה בצלחת הסדר וכל אחד אוכל גם ביצה
raya Well-known member 23/4/24 #6 לרוב אני אוכלת ביצה יחד עם הבת שלי, חצי כל אחת. כל היתר אוכלים ביצה שלמה. הנכד הקטן )עוד מעט בן 10) רצה לקחת עוד ביצה, ולא הרשיתי לו.
לרוב אני אוכלת ביצה יחד עם הבת שלי, חצי כל אחת. כל היתר אוכלים ביצה שלמה. הנכד הקטן )עוד מעט בן 10) רצה לקחת עוד ביצה, ולא הרשיתי לו.