שמלת תחרה1
Well-known member
מה נוהגות הנשים להתפלל אחר הדלקת הנרות?
תשובה יפה, ידוע לך שחורזת עושה שרירים עם הנקודות, לכן הוסיף עוד שאלהעל בניהן. שיהיו תלמידי חכמים.
שאלה שניהמה נוהגות הנשים להתפלל אחר הדלקת הנרות?
במשנה מסכת שבת בדיון "במה מדליקין"שאלה שניה
מתי מופיעה לראשונה במקורות מצוות הדלקת הנר?
במשנה מסכת שבת בדיון "במה מדליקין"?
חוה ברכה על הנרות בגן עדן.
אני אהיה מוכן לתרום את הנקודות .....,תשובה יפה, ידוע לך שחורזת עושה שרירים עם הנקודות, לכן הוסיף עוד שאלה
עוד תשובה נכונה.4 נקדות נרשמו לזכותך.במשנה מסכת שבת בדיון "במה מדליקין"
זו התשובה הנכונה.
ושאלה אחרונה להיוםעוד תשובה נכונה.4 נקדות נרשמו לזכותך.
לאחל שהשבת תשכין שלום בין האנשיםושאלה אחרונה להיום
כשמברכים "שבת שלום" לאחר הדלקת הנרות מתכוונים:
לאחל לשלום בין האנשים לבין השבת
לאחל שהשבת תשכין שלום בין האנשים
אכן מעניין. יש לך תשובה?לאחל שהשבת תשכין שלום בין האנשים
מעניין שאני , [הגזען, השונא את הדת ושאר מריעין בישין אליבא דהרינגטון] היחיד שטרח לענות .....
זואל זעיין.
את רצינית! מתלמד חזר??מה נוהגות הנשים להתפלל אחר הדלקת הנרות?
מי הוסיף עוד שאלה?תשובה יפה, ידוע לך שחורזת עושה שרירים עם הנקודות, לכן הוסיף עוד שאלה
יאבי איך אינך מריח אותו?את רצינית! מתלמד חזר??
תוכנת הריח אצלי במחשב אינה תקינה, מי זה? תגיד פשוט מי זה!יאבי איך אינך מריח אותו?
וכאשר אני מברך ביום ראשון סתם "שלום" הכוונה שיום ראשון ישכין שלום בין אנשים?ושאלה אחרונה להיום
כשמברכים "שבת שלום" לאחר הדלקת הנרות מתכוונים:
לאחל לשלום בין האנשים לבין השבת
לאחל שהשבת תשכין שלום בין האנשים
בפורום מחשבים יעזרו לתקן את התוכנה התגעגעת אליו?תוכנת הריח אצלי במחשב אינה תקינה, מי זה? תגיד פשוט מי זה!
היכן פרשניות, יש שאלה אמרקאית.וכאשר אני מברך ביום ראשון סתם "שלום" הכוונה שיום ראשון ישכין שלום בין אנשים?
וכן ביום שני, שלישי וכו'
מהיכן מגיעות כל הפרשנויות ההזויות??
אני אוהב חוש הומור, אך מה הבעיה סתם לגלות מי זהבפורום מחשבים יעזרו לתקן את התוכנה התגעגעת אליו?
תעלה נושא על הדת ותמצא אותו חחחח
שלחתי לך מסר.אני אוהב חוש הומור, אך מה הבעיה סתם לגלות מי זה
לא יפה סופרמן, צריך לכבד את רצון הכותב, אם הכותב היה רוצה שאבי ידע מי הוא, היה מוצא דרך לעדכן אותו.שלחתי לך מסר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.