את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר?
שמלת תחרה1 Well-known member 18/9/20 #1 את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר?
ת תקווה25 Well-known member 18/9/20 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... בסוכר.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... בסוכר.
Harrington Well-known member מנהל 18/9/20 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם').
נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם').
שמלת תחרה1 Well-known member 18/9/20 #7 נכתב ע"י Harrington: לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם'). לחץ כדי להרחיב... הכוונה שבת נכתב ע"י Harrington: לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם'). לחץ כדי להרחיב... הכוונה לערב, עושים קידוש, ובקידוש מברכים המוציא וטובלים במלח שנה טובה
נכתב ע"י Harrington: לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם'). לחץ כדי להרחיב... הכוונה שבת נכתב ע"י Harrington: לא ברור לי משאלתך אם את מתכוונת לכל שבתות השנה או דווקא לראש השנה. בכל אופן, ההלכה היא שבשבתות 'רגילות' טובלים כמובן במלח. בראש השנה טובלים בדבש ובכוונת מכוון לא במלח (כלומר לא 'גם וגם'). לחץ כדי להרחיב... הכוונה לערב, עושים קידוש, ובקידוש מברכים המוציא וטובלים במלח שנה טובה
מ מקסים 45 Well-known member 18/9/20 #8 נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... לפי מנהג מרוקאי טובלים בסוכר, ובמלח.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: את החלה אתם טובלים במלח? או סוכר? או גם וגם? ואם גם גן? מה הסדר? לחץ כדי להרחיב... לפי מנהג מרוקאי טובלים בסוכר, ובמלח.