שאלה לפני שינה

L y c a n

New member
שאלה לפני שינה

רגישות: מי יותר רגיש\קשוב\סובלני\תומך,
או
? דעתכם, פרטו והסבירו. לילה טוב..

זכוכיות

New member
אני חושבת שזה אינדוודואלי...

כי תכל'ס, במקרה שלי לדוגמא- החברים הכי טובים שהיו לי בכל השנים שאני אדם בוגר- שזה פועל יוצא של האנשים היותר רגישים\קשובים\סבלנים\תומכים היו גברים, מצד שני אני מכירה גברים שטוענים שרק נשים מבינות אותם, גברים שטוענים שנשים לעולם לא יבינו אותם, נשים שחושבות שרק לנשים יש מספיק אמפטיה כדי להבין אותם וכו' וכו'.

Veruna

New member
אמממ

זה באמת לא קשור למין אלא לכל אדם באופן אישי, וזה די ברור. הכרתי נשים מאוד קשובות ונחמדות וגם כאלה שהיה להן אפס סבלנות לכל דבר מלבד עצמן. כנ"ל בנים. האמת? כמה שזה מוזר, נראה שיותר ויותר גברים נוטים לכיוון הרגישות וההקשבה ופחות ופחות נשים ככל שהזמנים מתקדמים, אבל אולי זה רק הרגשה אישית שלי על סמך האנשים שאני מכיר.

Veruna

New member
אני ../images/Emo13.gif

לאן נעלמתי? לפה ולשם...
תודה, תודה

נועם m

New member
לילה טוב?

מניסיוני האישי (ורק מניסיוני עד עכשיו, שום הכללות ושם דבר מוכח), אני חושבת שלנשים ולגברים יש גישות שונות. שני המינים עשויים להיות רגישים/ קשובים וכו', הכל פונקציה של מה אתה מחפש באדם כזה. ממה שיצא לי לחוות עד עתה, נשים מסוגלות להזדהות איתך יותר. הן גם מצליחות לחוש יותר טוב לאיזו תגובה את זקוקה כרגע (חיבוק/ שיחת נפש וחפירות/ העלאת פתרונות אפשריים וכיו"ב). לגברים יש נטייה להיות יותר תכליתיים: את באה עם בעיה=הם ישר יציעו פתרון. זה לא רע, אבל אין מה לעשות- לפעמים פשוט צריך מישהו שיקשיב וינחם, ולא ישר יחשוב "טוב, אז מה הבעיה ואיך פותרים אותה?" אבל, אני חושבת שתמיכה אפשר לקבל משני הצדדים באופן די מספק. אלה פשוט סוגים שונים של תמיכה. זה גם מאוד תלוי במה מחפשים באותו הרגע. אבל שוב- לא ניסיתי להכליל פה. זה רק ממה שיצא לי להתרשם עד עכשיו.

נועם m

New member
ושכחתי להוסיף-

ברור שיש אנשים שמאוד לא תואמים את מה שתיארתי כאן. בסופו של דבר, זה נורא תלוי בבן אדם ובטיב הקשר שלך איתו.

Piren

New member
חחח

spot on
תלונה מספר אחת שאני מקבל היא "אני לא מחפשת פתרון אלא פשוט תמיכה"

למעלה