שאלה לפרופ´ חרוזי

יוליקה

Member
מנהל
שאלה לפרופ´ חרוזי

לפני כעשר שנים ניתחת אותי בכירורגית ג´ בסורוקה. לאחר כ-5 שנים התפתחה אצלי אנמיה חריפה שהצריכה אישפוז עם קבלת מנות דם. לאחר בדיקות בבי"ח התברר כי הטבעת ניתקה ממקומה והיא מדממת לתוך הקיבה. ביעוץ עם פרופ´ דורסט בהדסה המליץ להוציא את הטבעת בניתוח אך רק לאחר הורדת כ-20 ק"ג ממשקלי. כיום החזרתי כמעט את כל הק"ג שהורדתי לאחר הניתוח שלך. אין לי אפשרות לעשות דיאטה בגלל האנמיה. מה לעשות??

m1

New member
יוליקה יקרה

מדברת מלי ממשרדו של פרופסור חרוזי.במידה ואת רוצה עזרה או מענה אשמח אם תרימי טלפון למשרד של חרוזי בטלפון -03-5028634 ואם את לא משיגה אותי אז תשאירי הודעה במענה הקולי ואפילו אם לוקח לי קצת זמן אני חוזרת לכולם. עימך הסליחה מראש על אי המענה (במידה ולא אענה)זה באמת לא בכוונה. אשמח לקבל יותר פרטים בטלפון כגון שם, מתי נותחת, האם חרוזי מאז ראה אותך או לא?איזה סוג ניתוח עברת?האם SRVG או משהו דומה????? מחכה לפנייתך. מלי

רוייקו

New member
מלי, סביר להניח שמדובר ב SRVG

או ב VBG שזה לא משנה בהרבה - ההבדל בניהם. הסיפור שלך, יוליה, דורש ביקור אצל מומחה. זה בטח לא יכול להפתר בפורום, אבל נישמח לעזור לך בכל שאלה. מה אתה עושה כדי לנסות ולתקן את הברזל שלך ?? זה בעייתי.

יוליקה

Member
מנהל
כן זה היה SRVG

הייתי אצל מומחה (פרופ´דורסט מהדסה). לא חשבתי לרגע שהפורום יפתור לי את הבעיה. בענין הברזל אני במעקב ובכל פעם שההמוגלובין יורד מתחת ל-10 אני לוקחת כדורי ברזל עד שמתייצב על לפחות 12. אך הדמום גורם לצרבות נוראיות שמפריעות לשינה בלילה, זה מטופל ע"י לוסק. אני מודה למלי על תשובתה בהחלט אצור קשר.

למעלה