שאלה לפרופ' בוסקילה

yaaragotliv

New member
שאלה לפרופ' בוסקילה../images/Emo63.gif

אני בן 30 וסובל מהמחלה כבר כמעט שנה אובחנתי ע"י ד"ר חרץ כחולה פיברומיאלגיה לפני כחודשיים אך הוא רוצה לבצע בדיקות מעבדה נוספות כל שלושה חודשים על מנת לבדוק שלא מתפתחות מחלות אחרות או שלא מדובר במשהוא אחר. במקביל הייתי רוצה לקבל חוות דעת רפואית לוועדה רפואית צבאית שתקבע את המקבלות הרפואיות שלי מחדש ותתאים פרופיל צבאי בזמן הקרוב משום שנקראתי לשירות מילואים בתקופה הקרובה (לפעילות של שמירות ואבטחה)ואני לא חושב שאצליח לבצע את שירות המילואים כבשנים עברו בשל מצבי הבריאותי. רציתי לשאול את דעתך בנושא חוות דעת רפואית עבור וועדה רפואית צבאית האם עלי לבקש זאת מהרופא שאבחן אותי או שמה עלי לפנות לרופא שמומחה בכתיבת חוות דעת רפואית עבור הצבא אשמח אף להגיע אליך אם הדבר אפשרי בנוסף רציתי לשאול האם יתכן שיש קשר בין פיברומיאלגיה והתקפה וויראלית של EBV או נגיפי שפעת למינהם (כדברי רופאת המשפחה שלי) תודה רבה מראש !!!!

פיברומיאלגיה וועדות רפואיות

פיברומיאלגיה יכולה להתפתח אחרי מגוון זיהומים וויראליים. ד"ר חרץ צודק בכך שהוא רוצה לעקוב אחריך באופן סדיר, כי לעיתים פיברומיאלגיה יכולה להתפתח למחלה אחרת במערכת השריר/שלד. אין לי כל ספק שמכתב מפורט וממצה של ד"ר חרץ יספיק לצורך ועדה רפואית שך צה"ל.

למעלה