שאלה לפרילנסרים שבינכם...

muchmuch

New member
שאלה לפרילנסרים שבינכם...

שלום, אולי זה לא כ"כ קשור לנושא הפורום, אבל בעקיפין אולי יש כאן מישהו שיוכל להזדהות איתי. אני עובדת כשנה מהבית בתור פרילנסרית והגעתי למצב שאני מרגישה שהשהות בבית חונקת והעובדה שאני לא עובדת באופן יומיומי עם אנשים, אלא לרוב לבד (פעם בהמון זמן יש פגישות למינהן) ואני ממש על סף שבירה...כלומר חושבת כבר ללכת לעבוד במשרד מסודר כשכירה ולוותר על העצמאות כפרילנסרית. הבעיה שאני מאוד מתלבטת, כי אני יודעת מנסיון העבר שעבודות כשכירה לא ממש מיצו את הפוטנציאל שלי וגם שאני עובדת יותר טוב כאשר אין לי בוס מציק מעלי. אני ממש בדילמה ועוברת מעין משברון בימים אלו. האם מישהו כאן חווה סיטואציה דומה? אולי תוכלו לשתף/לייעץ לי בעניין מנסיונכם? תודה מראש לעונים וסליחה אם פלשתי עם נושא לא קשור....

אסור ל

New member
אכן בעיה מוכרת

בד"כ אנשים שעובדים מהבית הם אנשים שטוב להם עם ה"שקט" הזה. לי זה נעים רב הזמן, אבל בכמויות גדולות מדי הבידוד אכן יכול לשגע. הפתרון שלי - להיות במסגרת לימודית כל הזמן. יום אחד בשבוע אני לומדת משהו שקשור למקצוע, ואני מרוויחה מזה ידע מקצועי ובנוסף אינטראקציה וקשרים עם אנשים בעלי תחומי עניין משותפים.

רויטל 66

New member
פתרון אחר

הבית והעבודה מתערבבים זה בזה וגם גורמים לך בטח לעבוד הרבה יותר מהרגיל, תחשבי על אפשרות לשכור משרד צנוע קטן בשיתוף עם עוד אנשים שעובדים בתחום איתך, ככה לא תהיי לבד כל הזמן, תראי אנשים שלא יעמדו לך על הראש וגם תפרידי בין הבית לעבודה. בתל אביב יש המון מודעות דרושים שמחפשים שותף נוסף למשרד...זה נראה לי הכי אידיאלי

הולכים ליוגה/ספינינג וכו בבוקר

מפזרים את הפגישות לכל ימות השבוע כל שתמיד יש סיבה להתלבש ולצאת החוצה. והכי חשוב זה לדעת לעצור ולשים גבולות.

muchmuch

New member
תודה על שלל העיצות

לקחתי לתשומת ליבי והאמת שבקשר לפעילויות out doors למינהן, אותם אני כבר מיישמת. העניין בקשר לפגישות עם לקוחות, זה כמעט ואף פעם לא קורה. רוב הלקוחות נפגשים איתי פעם אחת ואז במשך כל הפרוייקט אנחנו בקשר טלפוני ואינטרנטי.

למעלה