שאלה לצוות אפטר- מנילה בנות

balcony

New member
שאלה לצוות אפטר- מנילה בנות

טוב, קודם קצת רקע: אני ביב` ויש לי קב``א 56 100%. למרות זאת קיבלתי אתמול מנילה מעוררת רחמים שכללה תפקידים מינימלים ובסה``כ על הפנים. שמעתי פעם שאנשים מאותרי מודיעין מקבלים מנילות גרועות לעמ נת שילכו למודיעין האם זה נכון??? אני עד היום לא קיבלית אף זימון פרט למנילה כי הצו הראשון שלי היה מאוחר ובדיוק פיספסתי שימונים לחמ``ן תלפיות וכו` אשמח לתשובה והסבר מהיר- תודה רבה מראש

שרלה

New member
אותה בעיה

אותרת כבר למודיעין למשהו? אני יש לי ב-ד-י-ו-ק את אותה בעיה... יש לי קב``א 56 בטוח, ופרופיל 97, שלחו לי מחמ``ן בשחקים ומתלפיות, ומחמ``ן שלחו לי שלא התקבלתי... אין לי ממושג למה אבל שלחו לי מנילה פשוט על הפנים!!! שאיזה יותר מחצי ממנה זה תפקידי פקידות למיניהם... אז דרגתי אותה, מה יכולתי לעשות ואני ממש ממש מתוסכלת...

balcony

New member
המצב שלי עוד יותר גרוע! :-(

בגלל בעיות פרופיל למיניהן פיספסתי את הזימונים לחמ``ן שחקים.... זימונים אחרים לא קיבלתי ולמרות זאת גם לי מנילה ממש ממש על הפנים... מה לעשות? בצבא ידוע שמקבלים הפוך מהרצוי. מה אני אגיד לך? בהצלחה לנו. אני גם דירגתי בלית ברירה- מקום ראשון מודיעין, שני דירגתי לחימה..

balcony

New member
ועוד תוספת קטנה:

לדעתי למקרה שלך יש הסבר פשוט- אמנם לא התקבלת לחמ``ן שחקים, אבל הם איתרו אותך בעקבות המבחנים והמיונים למשהו אחר במודיעין... אבל זה מסתמך אך ורק על ההגיון שלי ולא על אף מקור אחר

שרלה

New member
אין לי מושג...

ואם הם רוצים אותי למשהו אחר במודיעין- אז למה לא הודיעו לי, ומה כבר זה יכול להיות?... לא יודעת, ממש לא נראה לי וזה ממש מתסכל, כי יש לי מוטיבציה עד מעל הראש, וסתם, שלחו לי מנילה על הפנים...

tali_le

New member
תשובה... פעם אחת ולתמיד

א י ן למנילה שום קשר לאיתור מודעין!!! מאותרי מודיעין מקבלים מנילה רגילה אבל לא מזומנים למיונים עד שחרורם ממיוני מודיעי!! הסיבה שיכולה להיות לזה היא אחת: בסבב המיונים הקודם שהיה לפני חודש שובצו לתפקידים רבים מס` הבנות שנדרש לצבא לגיוס המחזור שלנו לכן אין תפקידים אלה מופיעים באף מנילה שנשלחה במחזור זה! משמע, נדפקתן (גם אני כנראה, פשוט לא קיבלתי מנילה עדיין) מכיוון שאתן קטנות

*tal*

New member
לא הגיוני

על סמך מה את קובעת שבצה``ל איתרו את מספר הבנות הדרושות להן לכל התפקידים? יש מיונים שעדיין לא הסתימו ולכן התשובה שלך לא כל כך הגיונית.. אני מהבנות שקיבלנו את המנילה בסבב הקודם ורק בסוף ינואר נגשתי למיונים ואין עדיין תשובות.

tali_le

New member
לא הבנת...

לא אמרתי שסיימו את המיונים לכל התפקידים, אבל כל תפקיד שסיימו את המיונים אליו (ויש כאלה, אני אישית יודעת על כמה) לא יופיע במנילה הנוכחית לאף אחת... וזה שאת לא יודעת עדיין מה תוצאות המיונים שלך לא אומר שהצבא לא החליט עדיין מה השיבוץ שלך ואם עברת או לא... פשוט לך יודיעו מאוחר יותר...

שרלה

New member
לא הגיוני

קיבלתי את המנילה עוד באוקטובר (!) ועוד חברות שלי שיש להם קב``א נמוך יותר משלי קיבלו מנילה מפוצצת! באחלה של דברים...

balcony

New member
טלי, לעניות דעתי טענתך אינה מדויקת

הרי אני מכירה כמה וכמה נות שקיבלו איתי מנילה, והיא הייתה מלאה בתפקידים... אין זה קשור לתאריך, אלא למשהו אחר ובלתי ידוע ההשערה שלי היא שזה בגלל שלא הראיתי מספיק מוטיבציה. אעדכן אתכן בהמשך, תודה על התגובות

למעלה