שאלה לצופי עונה שישית

XenaBoy

New member
שאלה לצופי עונה שישית ../images/Emo58.gif ../images/Emo71.gif

מהו הפרק האחרון לפני פרקי הסיום ? או שפשוט תפנו אותי לאתר עם רשימת הפרקים של העונה השישית... ושאלה בנוגע לפרק "Soul Possesion". איך זה שכזינה מדברת עם ג´וקסר, בדרכם לבור הלבה אליו נפלה גבי, יש לזינה את הצאקראם החדש? הוא לא מופיע עד עונה 5, והסיפור של הפרק הוא בתקופת הזמן של עונה 4. אספי

LOL

לא שמתי לב לעניין עם הצ´אקרם. בקשר לפרק האחרון לפני FIN, זה באמת SOUL POSSESSION. ד"א - מה חשבת על הפרק?

XenaBoy

New member
ממש פרק טוב... ../images/Emo71.gif

אם יש לך את זה מוקלט תסתכלי זה ממש מוזר אספי

Dafi the Mighty

New member
באכס... ../images/Emo58.gif ../images/Emo3.gif

לא ראיתי את הפרק (לשמחתי) אבל לפי מה קראתי עליו ולפי תמונות שראיתי אני ממש הולכת לסבול בפרק הזה. למרות שאני יודעת שאנני שם, מתוקה מתמיד (ומתבכיינת על זה שהארי עזב אותה לטובת מטי).

קיטיארה

New member
אני ראיתי... ../images/Emo58.gif

ולא אהבתי. כבר בפעם הראשונה שראיתי את דז´ה-וו שנאתי אותו אבל איכשהו התרגלתי. ועכשיו צריך לסבול את הדבר המשעמם הזה. ובאמת כל עניין הצ´קראם היה תמוה, ישר שמתי לב. מה הם חשבו להם שם על הסט?

Dafi the Mighty

New member
אני אישית לא סובלת את כל הפרקי

עתיד האלה. לדעתי כל שלושת הפרקים האלה מיותרים.

אני דווקא אוהבת אותם, בעיקר את

THE XENA SCROLLS.
* * * בקשר ל-SOUL POSSESSION הוא לא רע, אבל בשביל פרק אחד לפני אחרון, הוא קצת סתמי מדי. היו צריכים לשים אותו קצת קודם בעונה. מה עוד שההתייחסות של זינה לארס שם ממש מגעילה, וגם הוא לא היה בדיוק כזה מקסים.

Dafi the Mighty

New member
יאפ (ספויילר)...

ולמה בדיוק את חושבת שאני לא אוהבת את הפרקים האלה? הורסים שם את הדמות שנבנתה לארס בעונה החמישית. זה כאילו כל מה שהיה לו עם זינה בעונה החמישית-שישית נמחק. וגם אותו הקטע עם זינה, שלתסריטאים בכלל לא איכפת למה שהלך ביניהם בעונות האחרונות! נכון, היה כבר את הפרקים Deja Vu וThe Xena Scrolls אבל הם החמירו את זה עם Soul Possession. באכס. וגם הוא כל הזמן מפסיד שם, ולי זה לא נראה הקטע שזינה מסוגלת להביס אותו (לדעתי האישית, כן?) ממש אהבתי את זה שיש סופסוף מישהו שמסוגל להביס את זינה. אני משערת לי שהפרק הזה ירגיז אותי מאד.

למעלה