שאלה לציבור הדתי שבפורום איזה בי"ס נחשב ליותר טוב - יבנה, אריאל או ביל"ו???
פ פיצפונת77 New member 12/3/08 #1 שאלה לציבור הדתי שבפורום איזה בי"ס נחשב ליותר טוב - יבנה, אריאל או ביל"ו???
פ פיצפונת77 New member 16/3/08 #4 תודה! אם מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת, אשמח. תודה ושבוע טוב ושקט ושיהיו עוד קצת גשמים (אבל לא בפורים)
תודה! אם מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת, אשמח. תודה ושבוע טוב ושקט ושיהיו עוד קצת גשמים (אבל לא בפורים)
ח חנה בית הלחמי New member 16/3/08 #5 למראה השיר שלהם בפסטיבל עם ההצדעה במועל-יד של כהנא והמטפחות האדומות שליוו את קידוש הדם והמולדת, אישית - לא הייתי שולחת לשם את ילדי.
למראה השיר שלהם בפסטיבל עם ההצדעה במועל-יד של כהנא והמטפחות האדומות שליוו את קידוש הדם והמולדת, אישית - לא הייתי שולחת לשם את ילדי.
א ארזS New member 16/3/08 #6 לא יודע על מה את מדברת אמנם אישית הייתי בעד השיר של "אריאל" [כי הבת שלי השתתפה בשיר וגם כי השיר יפה...] אך אינני זוכר משהו ממה שהזכרת בשיר של "יבנה". שמא תאירי את עיני מה היה שם בדיוק ?
לא יודע על מה את מדברת אמנם אישית הייתי בעד השיר של "אריאל" [כי הבת שלי השתתפה בשיר וגם כי השיר יפה...] אך אינני זוכר משהו ממה שהזכרת בשיר של "יבנה". שמא תאירי את עיני מה היה שם בדיוק ?