שאלה לצלמים

אמיר72

New member
שאלה לצלמים

אני עומד לקנות מצלמה דיגיטלית, בשע"ט. אודה לכם אם תפרטו במה אתם מצלמים, שיהיה לי קנה מידה מה לקנות.

אמיר72

New member
תקציב ודרישות

זו שאלה קצת מכשילה, כיוון שאת זה אני עושה בפורומי צילום ... פה אני רוצה לדעת מה יש לאנשים בכדי לדעת אם אני בכיוון: יש פה חבר'ה שיודעים לצלם, ואני תוהה האם התמונות דורשות DSLR או P&S טוב תספיק. אבל בכ"ז - תקציב - עד 5,000 ש"ח. דרישות - זום גדול ככל האפשר, מהירות, ואפשרות לצלם היטב ב-400 ISO, רצוי מאוד גם 800 (לא בגלל התעופה, בשל דברים אחרים). שתי הדרישות הראשונות רלוונטיות יותר לתעופה, כמובן.

ארזS

New member
הצעה

תכנס לקישור הזה. אני רק יכול להגיד שהלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי לקנות היום את המצלמה הזא. ואם אתה רוצה לראות צילומי תעופה שצולמו במצלמה הזאת אז בבקשה תמונות שצילם רועי שר.

אמיר72

New member
תודה

אבל מעבר לרגישות 100 (ואני מצלם לרוב ב-400) היא בעייתית.

ארזS

New member
ועוד משהו

אני מצלם במצלמה הזאת. עד שנתקלתי במצלמה של רועי שר שהזכרתי בתגובה הקודמת חשבתי שאין מצלמה "פשוטה" (לא רפלקסית) יותר טובה משלי... (טוב, כשקניתי אותה לא היתה...) כיום, כשיש את מה שיש לרועי כבר אינני חושב כך. ושלא תחשוב שהמצלמה שלי רעה, לדעתי היא מצויינת, אבל בתקציב שהגדרת לעיל אני כבר ממליץ על משהו יותר טוב...

Gruv

New member
ולדעתי

כדי להמתין מעט זמן וללכת על ה NIKON D70s או D50.

falash

New member
גם לדעתי D70 מעולה

בפרט אם התקציב הוא 5000 ש"ח.

Gruv

New member
יש עוד רעיון ../images/Emo13.gif

NIKON COOLPIX8800 מצלמה חבל"ז עם עדשה קבועה אבל מעולה!!!

אמיר72

New member
תודה

אבל אתה עושה את העבודה של פורום צילום - הם מציעים את הדגמים. אני בסה"כ ביקשתי לדעת מה יש לצלמים פה ... ועניינית, למרות שצלם מוערך (ואיש מוערך עוד יותר) ממליץ לי עליה, אני בדילמה - המצלמה הזו די איטית בזום גדול, אז זה בעיה.

e dor

New member
אני אישית מצלם ב-FUJI S5000

תמיד יש יותר טובות אבל אני מת עליה.

למעלה