שאלה לצמחונים: המלצה על בית/בתי מלון בארץ?

alonaski

New member
שאלה לצמחונים: המלצה על בית/בתי מלון בארץ?

אני כצמחונית - די מאוכזבת מהאוכל בארוחות בבתי המלון בארץ. כבר חוויתי מספר בתי מלון ונהנתי באמת רק משלושה: יערות הכרמל, מצפה הימים וכנען ספא (וכמובן - שנים שאנחנו מבלים במושב אמירים
). אשמח לשמוע מכם - על מלונות בארץ בהם משלבים מספיק מאכלים חמים ומגוונים גם לצמחונים ולא רק אורז, תפו"א וירקות מבושלים וסמרטוטיים (הרבה פעמים מקופסת שימורים
). אני אוכלת הכל מלבד בע"ח. כלומר גם ביצים ומוצרי חלב. פעם יצא לי להיות במלון בים המלח שבו היה ניתן לבחור לארוחת ערב - בחדר האוכל הרגיל או בחדר אוכל חלבי. וזה היה מעולה עבורי! לפי מייטב ידיעתי - אין עוד מלונות כאלה עם בחירה של שני חדרי אוכל. והבעיה היא, שאם מבלים במלון סופ"ש - אז המסעדה החלבית של הלובי סגורה - בגלל "שמירת השבת"
.

d a p h n a

New member
בגדול אוכל בבתי מלון הוא לא כזה להיט

למעט במלונות גורמה יקרים. אף פעם לא הבנתי את האובססיה של ישראלים לאכול בבתי מלון. אל אחת כמה וכמה בסופי שבוע, שבהם מטעמי כשרות כל האוכל הוא אוכל שהוכן מראש ומחומם על פלטות שבת וכד'. אני אוהבת להיות בבית מלון שנמצא באזור שבו יש מסעדות ואפשר ללכת לאכול אוכל טוב בחוץ, או לחילופין בבתי מלון/צימרים שבהם יש מטבחון ואז בדרך למלון אנחנו קונים כל מיני אוכל גורמה ומכינים לנו ארוחה שווה ממנו במלון עצמו.

למעלה