שאלה לקבועים/קבועות פה - הצד השני יודע שאתם

שאלה לקבועים/קבועות פה - הצד השני יודע שאתם

כותבים פה?
קורא לפעמים?
אתם מעלים נושאים מהפורום לשיחה ביניכם?

אני, לדוגמא, מוצאת שלפעמים מועלים פה נושאים שמביאים לפתיחת שיחה מאד פוריה עם הבנזוג... "מישהי בפורום שאלה אם...מה דעתך?"

אדמiנית

New member
כן בהחלט

יודע בהחלט על כך שאני כותבת כאן,
הוא לא קורא כאן, אבל אני בהחלט מעלה נושאים מהפורום לשיחה בינינו,
וכמוך, אני מוצאת שנושאים מסוימים שעולים כאן מובילים לשיחה פוריה בינינו.

מרוניה

New member
כשהיה לי בן-זוג הוא ידע על כתיבתי בפורומים

אבל זה לא אמר לו הרבה כי הוא מעולם לא התנסה בכך.
בכל מקרה, ילדי יודעים שאני כותבת בפורומים, שיש לי אפילו חברים מהפורומים, ולא פעם אני מספרת להם על סוגיה שעלתה או בדיחה מצחיקה שסופרה, וכן הלאה. כלומר, מכרי בהחלט יודעים שזה חלק מחיי.

כן, הוא יודע ויש נושאים שאני מדברת עליהם איתו

בעיקבות שאלות בפורומים שאני כותבת בהם.

mother cat

New member
מן הסתם, בעלי יודע...

על הפורום הספציפי הזה - הוא יודע והיה שותף להתלבטות כשלקחתי על עצמי את ניהולו. כיוון שהדבר דורש השקעת זמן (המצרך הנדיר ביותר בימינו...) היה חשוב לי שהוא ידע ויבין למה אני עושה את זה.

אני גולשת פעילה בעוד כמה פורומים והוא יודע על כולם. הוא לא קורא באף פורום, גם לא פה - אלא אם יש משהו שחשוב לי שהוא יקרא ואני מראה לו שרשור מסויים. בהחלט יש נושאים שעולים פה לדיון שאני משתפת אותו בהם וזה פותח שיחות מעניינות בינינו. אני במיוחד אוהבת לצטט את הפורום - הזה ואחרים - כהוכחה שאני לא לגמרי הזויה...

דוגמא עכשווית לזה - ניסתי להעלות לדיון את נושא "הפינה שלי בבית" שעלה בעקבות השרשור ל מגורים נפרדים. הוא לגמרי לא מבין מה אני רוצה ממנו וטוען שגם לו אין "פינה משלו". אני עוד צריכה לעבוד על זה...

מרוניה

New member
אפשר לעשות גם לו פינה בבית. זה לא סותר.

אם גם לו אין פינה משלו, אולי גם זה משהו שטעון תיקון. (אם כי אני זוכרת שאמרת שכן יש לו איזה מחסן של הדברים שלו או משהו כזה, לא זוכרת.) אבל כמו שאומרים -
two wrongs don't make a right

mother cat

New member
זהו, שלדעתי יש לו כמה פינות שלו...

הוא חושב שהמקלט שמלא בכלי עבודה שלו זה "שלנו".... אני טענתי שאם ככה אני אשמח לעבור על כל מה שיש שם ולזרוק מה שבא לי

הוא לא היה מרוצה.
אנחנו בשלבים של לעשות סדר בכל מיני חלקים מהבית ונסות למיין דברים, לזרוק, ולאחסן כמו שצריך. כשנסיים המצב בטח יהיה יותר טוב. בעלי אוגר באופיו - קשה לו לזרוק דברים, אז התהליך קשה. אגב אני בכלל לא בטוחה שהוא רוצה פינה משלו - זה פשוט קל יותר לקטר שגם לו אין מאשר לחשוב איך דואגים לפינה שלי...

עדיין חושבת על מכונת תפירה וללמוד לתפור. צריכה זמן.... איפה קונים זמן והאם יש מבצעים שווים?

מרוניה

New member
אכן, כשיש ילד קטן - קצת קשה עם הזמן.

אחר כך הזמן הולך ומתרבה (בדרך כלל).

יודעת, בוודאי שיודעת...

אחרת מה ערכה של זוגיות ?
אפילו מדי פעם מראה לה מה כתבתי, לקריאה מכלי ראשון
מדברים על מה שעולה פה, על מה שאני עומד / חושב לענות
בהחלט מעניין לדון יחד על הנושאים שמועלים כאן (לעמים יותר קל להזדעזע בצוותא) מה שגם נותן טריגרים לנושאים שקשורים בחבורת המתבגרים העולצת והמאתגרת שצריך להנהיג....

רפסודיה

New member
אני מדברת על הפורום עם כל מיני אנשים

ונושאי הדיון כאן מובאים על ידי לדיונים במספר מסגרות של קשרים קרובים.

לילי301

New member
יודע גם יודע..

לעיתים הנושאים שעולים כאן הם ראי לחיינו ולעיתים עולות פה שאלות שאף פעם לא עלה במוחינו לשאול..

אני מוצאת בפורומים של תפוז (לאו דווקא ב"משפחות מורכבות") מעין כוח עזר להיסוסים, חששות ולעיתים גם לשיתוף נעים שבה לי להוציא החוצה.
אישי היקר מודע לזה והוא אף שמח שאני בוחרת לראות גם צדדים אחרים, חשיבה אחרת, ניסיון נוסף - ולא תקועה בעמדת ה "אני יודעת, אני צודקת, אני מחליטה".

למעלה