שאלה לקהל

gadotmi

New member
שאלה לקהל

ביום ראשון האחרון היו כ 10 צופים נלהבים במאש לצפיה במשחק בין איניאנפוליס ודנבר. נאי לא חושב שמישהו מנוכחים התאכזב. למשחק השני (בין גרין בי ומינסוטה), כבר לא נשאר אף אחד, ובמחצית התקפלתי הביתה בודד וגלמוד. לאור הנסון הנ"ל, אני מפנה אליכם את השאלה הבאה: לפני שאני מנסה לברר עם אנשי הפיצ'ר לגבי משחקי יום ראשון הקרוב, אני מבקש לדעת מי מחברינו היקרים מעוניין להיות יחד בפיצ'ר ולצפות במשחק הגדול שבין הארבעה המתוכננים לנו בסוף השבוע הקורב (אני מתכוון כמובן למשחק השני, בין אינדיאנפוליס וניו אינגלנד, ולא לאחרים). אחרי ה 27-24 של השנה שעברה, אני חושב שבהחלט מותר לנו להיות מלאי ציפיות לאיכות גבוהה גם השנה. בקיצור: מי מעוניין להצטרף? מי שמעוניין, שיגיד גם כמה אנשים הוא "סוחב" איתו. להזכירכם, לפי דברי עמית שכבר התחיל את הברור עם אני הפיצ'ר, הם לא ששים לפתוח את המקום עבורינו אלא אם הם יודעים שיש מינימום אולימפי מסויים.... אני ממתין לתגובותיכם. גדי

Yo-man

New member
אני אשמח להגיע

בינתיים אין לי פרטנרים, אבל אני מוכן לחתום על שני המשחקים בקלות.

gadotmi

New member
יופי, עכשיו צריך לעשות "לובי"

כדי שיגיעו מה שיותר אנשים......

ih10

New member
הייתי בא בכיף

גם אחלה מקום וגם הולכים להיות משחקים טובים אבל אני כרגע בבעיית תחבורה קלה, נראה אם אני יוכל לגרור מישהו

Yo-man

New member
מאיפה אתה מגיע ?

אם תיתן יותר פרטים, אולי נוכל לעזור. זה לא צריך להיות כזה סיפור, בתנאי שיבואו מספיק אנשים.

gadotmi

New member
אין התקדמות !!!!

מה קורה? שאני ארד לחלויטן מהרעיון לפגוש את החברים היקרים בפיצ'ר? נכון שיש גם את מאש, אבל הישיבה בפיצ'ר הרבה יותר נוחה וגם איכות ההקרנה ואיכות הסאונד שם הם ללא השוואה !!!! יאללה, להתעורר !!!

נראה לי חסר סיכוי....

אולם אם יהיה אני אבוא. בכל מקרה, נראה לי שכדאי שנפנה אליהם ביחד, כך שידעו שחברי הפורום הם קבוצה אחת בעלת כח (אם כי כנראה שכרגע לא רב). כדאי אולי להתחיל להתארגן על הסופרבול. חוצמזה, יש את האופציה של האוונגרד, למרות שנשבעתי לעצמי שכף רגלי לא תחזור לשם אחרי הביזיון של שנה שעברה.

gadotmi

New member
מסכים לגמרי

יופי, מציע שנהיה בקשר ונקבע מתי נלך יחד לפיצ'ר כדי לארגן את הסופרבול עבור צופי הפורום (בתאום על יורם, שכבר דיבר איתם, מסתבר). חשוב שנהיה ביחד ומתואמים כדי שיהיה ברור מה מקבלים ואיך מסכמים איתם את שמירת המקומות לחברים הפורום שירשמו באמצעותינו. אפשרי בהחלט שזה יהיה דומה למה שהיה שנה שעברה, רק שהפעם יש יותר קהל שמכיר את ההתארגנות, בזכות הפורום. יורם, אתה מסכים?

אני אשמח להגיע

לשני המשחקים.. לשני הערבים.. אני חושש ונרגש... נרתע ומצפה.. בו זמנית למלחמת עולמות.. הגמר האמיתי של הסופרבול ביום ראשון בלילה.. בהצלחה לנו.. ולכל ערב צפייה שתארגנו, אני בא ! <רק צריך לארגן לי מישהו להקליט..> עמית .

gadotmi

New member
היי עמית

אני שמח שאתה נרגש ומצפה, אבל נראה לי שלא נוכל "להרים" כמות צופים מספקת כדי לשכנע את הפיצ'ר להיות פתוח עבורינו. אתה מוזמן לראות מה כתבתי כתה שורות למטה - ככל הנראה אפשר בהחלט להצטופף בשמחה במשכנו של mash ולהנות מהחגיגה, אפילו כאשר איכות הסאונד היא לא כמו שהיתה בסופרבול של השנה שעברה....

תראה...

אני לא יוכל להגיע למשחקי סופ"ש אבל לסופרבול אני מגיע עם עוד חבר. הנה כממה נק'\שאלות: 1. באמת צריך 100 איש מינימום בשביל לפתוח את הפיצ'ר? לא הייתי שם אבל קח בחשבון שמינימום של 150 יש בד"כ באולמי חתונות....זה אותו סדר גודל? 2.יכול להיות שלא נהיה 100 איש ואפשר להגיע למאש, אומנם לא אטרקציה גדולה אבל סבירה לגמרי וכבר הוכיחה את עצמה במהלך העונה..... 3. גם יכול להיות שנופתע לטובה מכמות האנשים שפשוט יגיעו למקום כי בכל זאת זה הסופרבול... (הבחור שאני מביא לא אוהד פוטבול גדול אבל הוא אמריקאי והסופרבול זה חג מבחינתו...), בכל מקרה גם פרסום מינימלי מצד הפיצ'ר צריך להגיע.... מה אתם אומרים?

אז ככה

הם בדרך כלל סגורים ביום ראשון. זה היום מנוחה שלהם, ובינינו, הם צודקים, זה יום חלש. בסופרבול הם כן יהיו פתוחים ותהיה חגיגה שלמה. הנסיון למאה איש היה למשחקים שלפני הסופרבול. כפי שזה נראה כרגע לא יהיה שם כלום לפני הסופרבול. לא הצלחנו לגייס מאה איש.

gadotmi

New member
לא באוונגרד

גם אני, כמוך, נשבעתי לאחר הבילוי המשותף שלנו שם בשנה שעברה שלא אחזור לשם בשביל להתענות. אני מקבל את ההערכה הריאלית שלך בעניין חוסר הענות של אנשים רבים להגיע לשלבים הנוכחיים של הפליאוף לפיצ'ר. אם עושים אחד ועוד אחד, מה נשאר לנו? mash. כפי שיכולת בווקאי לראות מהתגובות הקודמות שלי כאן בפורום, אין שום ספק שהפיצ'ר עולה על mash עשרות מונים. יחד עם זה, עדיין ה mash הם אופציה סבירה ואפשר להנות מצפיה קבוצתית נינוחה (בוודאי ובוודאי שאם עושים השוואה לאוונגארד). בקיצור: אתה לא צריך להגיע למצב של "הפרת נדרים". אין שום סיבה להגיע עד רמת החייל. אפשר בהחלט להפגש ב mash. כפי שזה נראה עכשיו, אני צפוי להיות שם עם עוד חבר (ואולי אפילו שניים). נראה לך שתגיע לשם?

צודק. אחרי הביזיון של שנה

שעברה לא מגיע להם שנגיע לשם. תכתוב לי בבקשה ביום ראשון אם אתה מגיע. נראה לי שאבוא. ודרך אגב, לי לפחות רמת החייל זה יותר קרוב מתל אביב....

אז אתם שם בראשון בלילה?

אם אתם בסופו של דבר תהיו דבר, תרשמו.. ודבר שני, גם תכתבו את הכתובת של מ.א.ש בת"א כדי שאוכל לדעת איך להגיע.. יש שם בעיקר שתייה , או שאפשר לנשנש בגדול שם?

אני כנראה לא אגיע. לגבי האחרים

אני מקווה שהם יענו לך. המקום נמצא בצפון תל אביב, בדיזנגןף פינת ירמיהו. לא הייתי שם אף פעם אז אין לי פרטים לגבי האוכל.

roniway1

New member
יש לי בעיה

אני גר בדרום ,ולכן לצערי לא אוכל להגיע. עם זאת ,אני כנראה אבוא לראות את הסופרבול.

למעלה