שאלה לקלפים לגבי מערכת יחסים

michal1234

New member
שאלה לקלפים לגבי מערכת יחסים

חג שמח לכולם! יש לי שאלה,שדי חשובה לי. יש לי חבר,ואני די מאוכזבת, וכל מיני דברים אומרים לי שזה לא ילך. שאלתי את הקלפים מה יהיה מצב מערכת היחסים שלי ושלו ב4 החודשים הקרובים, ופרסתי 5 קלפים+קלף סיכום. יצאו לי הקלפים הבאים: 1.אס הגביעים 2. התלוי 3. יום הדין 4. 10 חרבות 5. אס המטות וקלף הסיכום 6 חרבות. רק ראיתי את ה10 חרבות ווהגעתי למסקנה שאני צודקת והקשר באמת יגמר. האם זה באמת ככה?כ ל10 חרבות לא יכול להיות פירוש חיובי (גם בתלוי לא משהו מעודד)

יגאלרון

New member
קשר של התחלה בלבד,,,,,,,../images/Emo65.gif

חג שמיייייייח חברים. קשר שאינו יכול להמשיך ללא רצון הפרטנרים,,,,, אכן,יש פה הרגשה שהקשר הזה לא מתאים לך,וזה נכון. מדובר בהתחלה של תובנות לגבי המצב הרגשי שמתחיל לחלחל בך והוא שנותן רמז שמשהו משובש . את עדיין לא יודעת בדיוק מהו. א'ס הגביעים משמש כמדרבן לתהליך הבנת הקשר הרגשי ולא תמיד חיובי,במקרה שלך מדובר ברגש מציק שאינו יכול להמשיך יותר. גם "התלוי" הוא יסוד מים ,והתחלת להרגיש שאת מקריבה את עצמך בקשר זה. את כאילו מוותרת למען האחר שבקשר זה. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על מאדים הפועל על כוכב חמה באמצעות נפטון. מאדים-אגרסיבי ודוחף למעשים. כוכב חמה-תקשורתי ובעל תובנה. נפטון-יש בו תכונות מימיות שעוזר ושופע בעזרה. לכן יש כאן דחיפה לפעול ולעשות מעשה מול הקשר שנראה לך מגמגם ואינו מתאים יותר. כל הדברים האלו נעשים על ידך מתוך תובנה תקשורתית לקורה בקשר זה. יש בך רצון גם להציל את האדם העומד מולך בקשר. כל זה בא לך מתוך התעוררות ופתיחת עיניים שקלף "יום הדין" מאיר לך. היה כנראה מאורע מיוחד במינו ששינה את תפיסת עולמך לגבי הקשר הזה. {בדר''כ זה מגיע דרך עזרה רוחנית עליונה } אין צורך לחכות 4 חודשים או כל זמן אחר כדי להבין שזה כישלון והוא הגיע לסיום סופי. את כנראה חשה את הסוף שהוא קשה,אבל דעי לך שאת בדרך ובתהליך להקמת מערכת חדשה בעקבות התובנות שבאו לך. {החדש יהיה יציב יותר } לסיכום ברצוני לומר לך שיש חשיבות לאיזון בין החומר לרוח,,,,,וכנראה שכאן לא היה כדבר הזה ולכן רצוי לפרוץ ישר לכיוון האיזון בעקבות התובנה החדשה. בנוסף יש לציין שהאס'ם מסמלים כוח חיצוני שפועל על האדם שיתחיל בתהליך אבל האס'ם אינם משתתפים בפועל, הא'ס מדרבן במהות החיצונית ותפקיד האדם מול הקשר,להשתתף בו ולהשפיע עליו לאחר התחלתו,וכאן אני רואה את תבונתך שקשר זה אינו מתאים ,,,,, אכן,6 חרבות מדבר על נטישה והתרחקות מבעיות שהיו בקשר זה. באם את מרגישה צורך בעזרה,,,,,כאן זה מתבצע!!!,,,בנטישה. סעי רחוק מקשר זה!!! בהצלחה. יגאל רון.

batgalim

New member
יגאל ../images/Emo39.gif

יפה אמרת, במיוחד הפירוש שלך ל- 6 חרבות.

michal1234

New member
יפה כתבת ../images/Emo13.gif

וכן אני אנטוש ועכשיו. אין לי תקווה בקשר לקשר הזה, ובאמת אני משקיעה את כול כולי ולא מקבלת בתמורה דבר חג שמח

למעלה