שאלה לקראת הבחירות לאיגוד

שאלה לקראת הבחירות לאיגוד

קיבלתי את ההודעה לבוחר היום. כתוב שניתן להצביע רק בקלפי שרשומה לי בטופס אבל מסתבר שזו קלפי רחוקה ממני שלא אוכל להגיע אליה (מסיבות בריאותיות).
מישהו/י יודע/ת איך ניתן לפנות ולבקש להחליף את הקלפי לזו שבאזור מגוריי?

אני לא יודעת, אני גם מבררת איך אפשר לשנות

נתנו לי קלפי שאומנם קרובה למקום עבודתי, אך באותו יום אני בכלל עובדת במקום אחר שמאוד מרוחק מהקלפי הנ"ל. מה גם שנתנו רק 3 שעות כדי להצביע! בין 13 ל- 16, במקרה זה בדיוק השעות בהן אני מנחה קבוצה ולא יכולה פתאום להחליט שאני נוסעת 50 ק"מ כדי להצביע ואז לחזור.... כאילו עושים הכל כדי שאי אפשר יהיה להצביע.

קיבלתי תשובה שאני צריכה לשלוח להם את

ההודעה לבוחר שקיבלתי. אני צריכה לסרוק את זה ולא מגיעה לזה. שלחתי מייל ליו"ר המחוז שלי (אריה).

atargel

New member
בחירות לאיגוד העו"ס

קודם כל אני ממש שמחה לראות את ההתעניינות בבחירות!!
שנית, אני מציעה לפנות למזכירת המחוז שלך ולשאול מה ניתן לעשות. אני מניחה שהיא תעביר את הפנייה שלך לועדת הבחירות המרכזית.
במידה וזה לא עוזר, אשמח לסייע בדרכים נוספות - פנו אליי בפרטי.

בהצלחה!
עתר גלדמן-דותן - מועמדות לצירה במחוז מרכז, אשכול מופרטים

תודה עתר

אשמח אם תישארי "בסביבה" ותעני על עוד שאלות במידה ויעלו....

שאלה נוספת

יש דרך לדעת היכן ממוקמות קלפיות?
התקשרתי למזכירות המחוז ואני אחסוך מכם את היחס המזעזע שקיבלתי. בשורה התחתונה לא הצלחתי להשחיל מילה ובטח שלא לקבל אינפורמציה מלבד כתובת מייל ואני תוהה אם שווה לפנות ולבקש העברת קלפי אם אין אחת שממוקמת קרוב אלי כך שאוכל להצביע (שוב-עניין בריאותי לצערי...)

atargel

New member
רשימת קלפיות

היי שוב,
צר לי לשמוע שקיבלת יחס שכזה בלי שום סיבה.
לגבי רשימת הקלפיות - אמורה להתפרסם אחת כזו בימים הקרובים באתר האיגוד, אם אשיג אותה לפני כן, אפרסם אותה כאן גם.
לאיזה מייל הפנו אותך? של דינה לוין, יו"ר ועדת הבחירות המרכזית? אם כן, כדאי להשקיע זמן ולכתוב לה מייל מפורט עם הסיבות ולבקש התייחסות מיוחדת לנושא.
בהצלחה,
עתר

לא, למייל

של אותה מזכירת מחוז שאמרה שתעביר הלאה לוועדת הבחירות.
תודה, אמתין בסבלנות.

atargel

New member
רשימת קלפיות

היי,

זו רשימת הקלפיות שהיתה אמורה להתפרסם באתר האיגוד, אבל בינתיים לא ראיתי אותה שם.
היא מעודכנת לתחילת ינואר, אבל אני לא מאמינה שיש שינויים מאז - בכל מקרה, שווה להתקשר לאיגוד לברר אם רוצים.

בהצלחה - מקווה שזה יעזור למישהי/ו.
עתר

למעלה