שאלה לקראת ההופעה

shlook

New member
שאלה לקראת ההופעה

מהם שלושת השירים שהכי חסרים לכם בהופעות והייתם רוצים שקורין תבצע? התשובה שלי: א. פירמידות ב. לילה נופל על העיר ג. אמור לי :)

clyps

New member
וואו... שאלה קשהההה...חחח../images/Emo3.gif

בעיקר שיש הרבה שירים שהייתי מאוד רוצה לשמוע בהופעה כמו למשל- חיה בתוך קופסה.. כשהים חזר (שהיא ביצעה לדעתי רק בהשקה אם בכלל) אני משתגעת (לא חכמה פחח
והמבינים יבינו) מותק- שהיא לא ביצעה המון זמן... אבל מתוך האפשרויות שציינת, אני אלך על א' וב'...

ולדמן

New member
נמ,

אצלי,זה הולך ככה,שכל תקופה מסויימת אני מתחבר[קצת]יותר לאחד מהאלבומים של קורין ואת השאר אני[קצת]משאיר בצד. אז עכשיו זה זן נדיר[שאני חוזר אליו הכי הרבה,פשוט כי הוא האלבום האהוב עליי מבית קורין,חבל רק שהוא כ"כ קצר:(]וכל פעם אני מופתע מההתעלמות של קורין,לשני השירים הנפלאים האלה-"כמה זה שוקל",ו"ייפוי כוח"-אז סביר להניח[מה זה סביר להניח,בטוח]שהיא פשוט כבר לא מתחברת אליהם יותר,אבל אני חושב שמגיע להם ביצוע בהופעה,לפחות פעם אחת. אז כמה זה שוקל וייפוי כוח אמרתי,והשלישי?אני גם חושב שפירמידות.

clyps

New member
מסכימה איתך../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זן נדיר- אלבום שגם אני חוזרת אליו כל הזמן (זכור לי שגם לשלו היה שלב של זן נדיר לא?) אני החלטתי לציין שירים מתוך "המיטב" כי זה הכי אקטואלי, פשוט, אם אתחיל למנות שירים מכל השנים, שברצוני לראות בהופעה, זה לא ייגמר לעולם, או שייגמר עוד זמן רב... אבל כמובן שהייתי מאוד שמחה לשמוע את השירים שציינת (בהופעה) וגם שירים אחרים כמו- יום שישי, אין לנו במלאי, זאת לא חכמה לומר je taime, גולגולת (שצריך להיות אדיר).. נקווה שבאחת ההופעות תיפול על קורין רוח נוסטלגית (בנוסף לרוח השטות שתמיד נופלת עליה) יהיה חביב ביותר.. ולדמן, תבוא להופעה?

ולדמן

New member
הייתי שמח,אך אינני יכול:(

חיחי,עכשיו אני קורא את הכתבה הנוסטלגית: "קורין אלאל יוצאת במופע ובאלבום חדש:"שפת אימי" שמו..." ולהבא,יש לזכור כי שמי הוא עומר[הייתי שמח לשכוח את השם הזה P:]

clyps

New member
אזכור../images/Emo8.gif

וואו, יש לך את הכתבה הזאת? יש מצב שתעלה לפורום?
עכשיו ניגמרה ההופעה של קורין בגן סאקר , והיה קצר מדיי!
אבל היה יופי

ולדמן

New member
אסרוק גם את זה וגם את-

הביקורת על "זן נדיר" כשיהיה לי סורק.

למעלה