שאלה לקראת יום העצמאות ה 59

amitk80

New member
שאלה לקראת יום העצמאות ה 59

היי, שאלה לכל חברי הקומונה לקראת יום העצמאות ה 59. מה מיוחד במדינת ישראל שאתם אוהבים לחיות פה? ננסח את זה אחרת, למה אתם נשארים לחיות כאן? תמנו לי כמה דברים טובים על המדינה הזאת. אני אתחיל: 1. אין לנו מדינה אחרת בעולם שבה מכבדים בצורה יחסית את היותך יהודי ללא רדיפות 2. בימי אבל וזיכרון רוב רובו של העם מתייחד ומאוחד ביחד. למשל יום הזיכרון בארץ לעומת יום הזיכרון בחו"ל שונה לגמרי 3. יש עוד את התחושה של סחבקיות... חג שמח, עמית

../images/Emo185.gif

מה מיוחד במדינת ישראל שאתם אוהבים לחיות פה? למה אתם נשארים לחיות כאן? ישראל זאת המדינה שלי.
הארץ האחת והיחידה שלי.
כאן נולדתי וזאת המולדת שלי.
אני מאוד אוהבת את העם שלנו, יש בו המון דברים שמייחדים אותנו. הישראליות שלנו, האופי שלנו, העצבים שלנו, השטויות שלנו, והכל - בעברית

LITAL200666

New member
ישראלללללללללל

.מה מיוחד במדינת ישראל שאתם אוהבים לחיות פה? למה אתם נשארים לחיות כאן? 1.פלאפל,חומוס,שווארמה:)) 2.חברמניות,חום,קירבה במדינה כמו שלנו אין דבר כזה במדינה א חרת. 3.אחדות עד כמה שמוזר אני לא נולדת י כאן..אבל ל א מושך אותי לגור במדינה אחרת חוץ מישראל...

אמיר335

New member
אתם עוד אופטימים

מכל הכתבות בעיתונים ובאינטרנט יש כבר את התחושה שחורבן בית שלישי קרב ובא. העם מפולג ורק בנס לא פורצת מלחמת אזרחים. שיהיה חג שמח בכל מקרה

amitk80

New member
איפה נולדת ליטל?

אהבתי את מה שכתבת. אפשר לשאול איפה נולדת? אמיר תשמע אני לא מאמין שתהיה מלחמת אזרחים. אף אחד לא רוצה בכך. אמנם יש חילוקי אבל הבעיה היא בהנהגה ולא בעם עצמו. ההנהגה מושחתת. הבעיה אצל העם שאנחנו לא קמים להאבק לשנות מדיניות. לפעמים אנחנו נותנים שיחרבנו עלינו. יש דברים שצריך לשפר בארץ אבל תסתכל גם על הדברים הטובים... שיהיה חג שמח, עמית

RayoDeLuz

New member
הייתי עונה אם רק הייתי יכולה..

אבל אני רק יכולה לענות על השאלה למה אני לא גרה בישראל.. חג שמח!

M r s S m i t h

New member
אין מדינה אחרת מלבד ארצנו

וואלה אז הנה הסיבות שלי
מידת החוזק של המדינה..המדינה הזו עברה כ"כ הרבה דברים החל מפיגועים ועד למלחמות ותאונות דרכים תכופות. ומכאן בא האופי המחושל שלנו, כעם חזק וכל אחד פיתח גישת "אני לא פראייר של אף אחד" המלווה באגרסיביות. המנטליות היא גם כן מורכבת.
החופשיות שיש בין בני אדם, בלי תחושת קרירות. הכול זה בקטנה, סבבה כזה...
"הארץ הנהדרת" תודו שאין עוד תוכנית כזו בעולם הזה
הכנסת מושחתת! כל שר נופל זה אחד זה כולל נשיא המדינה, צריך לרשום את זה כשיא בספר שיאי הגינס והנה כך נהיה גאים במדינת ישראל ששברה שיא אחד לפחות. אז חג עצמאות שמח!!

אמיר335

New member
שכחת שארץ נהדרת לא תמיד שמים כתוביות ../images/Emo13.gif

נכון שהם מצחיקים פה ושם. אבל בתכלס הם לא עושים סאטירה נושכנית כמו שעשו בתכנית הרצועה. זו מקסימום תכנית חיקויים משופרת כפי שהגדיר זאת אחד ממבקרי הטלויזיה ששכחתי את שמו.

amitk80

New member
האמת שהעונה שלהם היתה חלשה

היו להם כמה הברקות אבל העונה עצמה היתה מאד חלשה. אהבתי את החיקוי של נסראללה העונה הקודמת (השלישית) היתה הרבה יותר טוב לדעתי. היא היתה יותר מצחיקה. אם הם לא שמים כתוביות תלחמו על זה כי זה משהו שמגיע לכם... עמית

אמיר335

New member
חלשה מידי

בתכנית שלהם תוך כדי המלחמה. על מי הם עשו סאטירה? על ראש ממשלה ביטחון שאין להם מושג מינימלי בביטחון? על רמטכל טייס שאינו מבין דבר וחצי דבר בלוחמת קרקע? לא הרבה יותר קל לצחוק על דייוויד ברוזה. משה קצב הנשיא המהולל רק פה ושם הבלחות קצרות של אלי פיניש חיים רמון רק פעם אחת(לפחות הפארודיה עליו היתה מוצלחת). אולמרט עם האיייה הלא מצחיק.שלא חדבר על החיקוי העלוב של עמיר פרץ. והרשימה עוד ארוכה ממש סאטירה לשמה כל הכבוד תמישיכו ככה.

amitk80

New member
האמת שאולי הם ישתפרו

אני מקווה שהם ישתפרו בעונה הבאה אם הם יצאו להקרנים בעונה הבאה.. האמת היא שגם המצב פה כל כך עגום שלא בא בכלל להריץ בדיחות על הפוליטקאים שלנו. לאן הדרדרה המדינה שלנו. האם לכך פילל בן גוריון? האם לכך פילל רבין? ואנחנו האזרחים שותקים ולא הופכים את המדינה הזאת!

M r s S m i t h

New member
נכון אכן נהיו חלשים העונה..

ומצפה מאד שבעונה הבאה הם יבואו מאד משודרגים כולל הכתוביות

למעלה