שאלה לראשל"צים

שאלה לראשל"צים

1. כתושבת ראשל"צ התעניינתי היום אצל עורך דין לגבי שאלה משפטית, ותוך כדי סיפרתי את הסיפור של הונאה מצד מישהו שמציג את עצמו כמומחה לתביעות ביטוח לאומי. ואגב כך גם מסיג גבול מקצוע כלומר מתחייב לפעול ולסייע לאנשים גם בשאלות משפטיות כשהעורך דין שמע את שמו של הרמאי, הוא מייד אמר לי שיש הרבה אנשים שפנו אליו נגד הרמאי, על שרק גבה מהם כספים ובפועל לא טיפל בהם. 2. אני מצרפת קישור בו סיפרתי על המקרה.. אם מישהו ממכם חווה את הדבר עליו סיפרתי וגם הוא "נאקץ על ידי המומחה הזה.. אשמח לשמוע יותר פרטים ואולי אפשר יהיה להתאחד כולנו לתביעה אחת גדולה, בין אם ייצוגית ובין אם לא. אני יודעת על פי מכתב של לשכת עורכי דין שחוץ ממני עוד אנשים פנו אליהם בתלונה נגד הליצן הרמאי הזה, הטוען לכתר לא לו.. אני לא יודעת לגבי כל המאכרים האלה, יתכן שלא כולם רמאים, אני מתעניינת ספציפי לגבי רמאי ששמו מ..................נ.............! כדי לאמת שאכן מדובר באותו הנוכל, ניתן לכתוב לי גם כאן וגם במסרים את שמו המלא של האיש ומקום מגוריו. (רק את העיר) כשיהיה בידי החומר, יש ברצוני לפעול על מנת למזער את התופעה הזאת של אזרחים תמימים שנופלים ברשת של רמאים תודה לכם מראש

לא יודעת למה הקישור לא עבר

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=739975 ובכלאופן מי שיקליק על הניק יגיע לעולמות שלי, שם בבלוג גם ניתן לקרוא על ההשתלשלות ת

למעלה