שאלה לראש הממשלה ברק?

שאלה לראש הממשלה ברק?

כולם הזהירו אותך ואמרו לך שלא ילך איתם למה חיכית עד עכשיו ? שום סיכוי לא היה הרי הם תמיד אמרו שלא יסתפקו אלא בירושלים אז מה חשבת לתת את ירושלים? לא ידוע שלא אז למה ניגשת לשיחות לפני הבהרה ברורה שאין לו סיכוי לקבל את ירושלים? ועוד דבר אתה נזכר להגיב בחומרה רק כשיש הרוגים. זה לא ביטחון. היה צפוי שזה יגיע להרג יהודים. אני מאשים אותך בהרג היהודים ובהרג הפלשתינאים אתה יכולת להגיב מההתחלה ולא לתת לזה להתפתח. לא עשית מה שהיית צריך לעשות. נכשלת בעת מילוי תפקידך. אכזבת את בוחריך ואת כל האזרחים. וכל מה שתעשה עכשיו לא יעזור לך.

.maya.

New member
מי כמוך יודע...

שאלות, יקירי, הן דבר בהחלט לגיטימי... אבל אתה מצהיר שאם היו פועלים קודם היה טוב יותר. אני לא יכולה להמעיט בערכך כאזרח אבל... האים אתה פוליטיקאי מנוסה בעל ידע נרחב במהלכים צבאיים המקנה לך את הביטחון להצהיר, כאילו הדברים ברורים מאליהם, שאם היו מגיבים קודם לא היו כעט כמה מאות הרוגים מקרבות עקובים מדם?

עובדה!!!!

שעכשיו הם פוחדים להוציא את הראש מהחלון אמנם הם יכולים לנקום אבל עכשיו הם יודעים שלא כדאי כי יש להם מה להפסיד לא רק הפסד אנשים אלא הפסד ממון בנינים רכבים וכדומה עובדה זו היא הוכחה למה שאמרתי יותר מזה: אם ברק היה מגיב בחומרה מההתחלה אולי לא היה צריך להגיב בכזו חומרה . הוא נתן הרגשה של הפקר והתוצאות לפנייך.

.maya.

New member
לא מסכימה איתך

הייתי מסכימה איתך יקירי אם היהודים היו נהרגים כתוצאה מפעולה צבאית. אבל הם נרצחו בדם קר ע``י אנשים חסרי אנושיות, אמנם שוטרים אבל בתור בני אדם לא אנושיים ולא בתור חלק ממשהו. לא מוציאים ראש בתור מדיניות, כדי להראות מסכני ם בעני העולם.אני לא בטוחה שהאנשים האלה יושפעו ממדיניות כלשהי , או מצב כלשהו. מי שמסוגל לדבר כזה לא צריך אישור מהממשל שלו בשביל לעשות כאלה דברים. אגב, תודה על תגובה עניינית ולא מטופשת....

למעלה