שאלה לרג´סט החום

aurora22

New member
שאלה לרג´סט החום

לפני זמן מה שאלתי פה האם אוכל להגיע כצופה ונאמר לי פה כי המשחקים סגורים בפניי אך אוכל להגיע לבזאר ולארועי הפתיחה בהודעה שלך בנוגע לסדרי האבטחה הודעת כי יוצבו מחסומים בכניסה לאתר שימנעו כניסת גורמים עויניים ו"אזרחים" האם הכוונה באזרחים היא גם לטולקינאים חביבים (אני חביבה, באמת) שרוצים להנות מהאירוע ובכלל מה הסיבה שבגללה לא נוכל להנות מצפייה במשחקים (אגב,אין לנו בעייה להתחפש אם זו הסיבה) תודה מראש

semfur

New member
תשובה (גם אם חלקית, מספקת)../images/Emo140.gif

הבזאר נערך בתוך שטח המשחק. נאמר בפורום זה כבר בעבר, שכניסה לשטח המשחק תתאפשר לשחקנים רשומים בלבד. להיות שחקן רשום = לשחק. המסקנה הבלתי נמנעת היא שהכניסה עבורך ושכמותך (נפלאים ככל שתהיו) לא תהיה אפשרית. עד כמה שזה מצער, זה הגיוני לחלוטין: אני נוטה להאמין שאם הכניסה כנ"ל תותר לכל מי שחפץ להשתתף בבזאר (ובאותה מידה - גם להשאר ולצפות בשעה שעתיים של משחק), תביא לכך שיהיו מבקרים בבזאר/צופים רבים משניתן לצפות. מצב כזה הוא גם לא תקין מבחינת אבטחה וגם לא תקין בחינת משחק (אני יכול לדמיין את סאורון וקבוצה של 10 אורקים עצבניים רודפת אחרי כמה מבקרים מתבוננים)... מצער אומנם, אבל זה מה יש. חבל שלא נרשמת למשחק! Qwendor Oth´ule

zany

New member
לא נכון!

כניסה לבזאר, לפי הבנתי, היא פתוחה לכולם. לכל מי שיהיה באיזור וירצה להכנס ולראות במה מדובר. האבטחה באחריות המארגנים. לפי הבנתי, צילומים מותרים רק בזמן הבזאר, ולאחריו יהיה תדרוך ולאחריו המשחק. כל הלא-משתתפים יתבקשו ללכת, או לא יורשו להכנס לאיזור המשחק. אבל לבזאר כן מותר להכנס.

semfur

New member
אם כך - אז סבבה.

אני רק מקווה שאתה צודק, שאנשים לא יגיעו סתם

aurora22

New member
אז למי בעצם אני פונה כדי לדעת "בצור

ה רישמית" כדי שאני לא אגיע סתם?

semfur

New member
../images/Emo118.gifרדאגאסט../images/Emo118.gif

אני מאמין שברגע שייכנס לפורום, יכתוב לך תשובה. סבלנות!! Qwendor

אני מדה לכם על האמון והסבלנות

צר לי, אך עדיין אין תשובה רשמית של המארגנים. אני חוזר לשאלתי: ומה, כשהבזאר יסתיים, תלך?

kilist

New member
התשובה הכי פשוטה היא כן...

הבזאר יגמר בסביבות 4 או 5 ואז מי שלא משחק יסע לו הביתה. וכן אני בטוח שיהיו כמה באלה.

אוקי, עכשיו זה גם רשמי.

בשיחה שניהלתי היום עם אלכסיי, מנחה העלילה, בתום הבזאר יכונסו כל שחקני המשחק לתדרוך-כלל משחקי. בתדרוך יוצגו כללי יסוד למשחק, יפורטו היוצאים מן הכלל, תהייה תצוגת מפלצות ע"מ לאפשר זיהויים ללא טעות במשחק, וכיוצא באלה. לאחר שיחה זו, מתחיל המשחק רשמית. כל האמצעים מודרנים (שעונים, פנסים, מציתים, פלאפונים) יוצנעו, כל הזרים יאלצו להתפנות, והמשחק יתחיל.

yontanbn

New member
יוצנעו?

השאלה היא מה הכוונה ביוצנעו... האם שחקן יוכל לקחת איתו, נאמר, פלאפון, בתוך המשחק, ולהשתמש בו נגיד כל חמש שעות, אוט-אוף-קרקטר, כדי להתקשר הביתה, ולהגיד שהכל בסדר?

kilist

New member
אם תצליח להעלם...

לקבוצה שלך למספיק זמן בשביל שאף אחד לא יראה את הפלאפון (ולהסביר אחר כך שחטפו אותך עשרות אורקים וניצחת את כולם לבד בקרב רק שבאופן מוזר מאוד הגופות שלהם הפכו לאפר שהתפזר מיידית עם משב הרוח החזק שנשב באותו הרגע רק באותו המקום) אז כן. רק תדאג שהמכשיר לא יצלצל באמצע הקרב המכריע בינך לבין מנהיג האורקים (סליחה רק רגע, הפלנטיר שלי קירא לי, או זאת אמא שלי, רק רגע אני מייד ממשיך להלחם בך יא יציר אופל, לא לא אמא הכל בסדר, רק איזה כמה אורקים כמעט פצפצו לי את הגולגולת אבל הרגתי אותם.)

כל מחש שעות??????

מותק, אתה צריך גנון? פעם ביום - מספיקה בהחלט, ורצוי או בבוקר-בבוקר, או בלילה-בלילה, כשאתה מחופ"ש בשק"ש שלך, והדמות שלך על-תקן יושנת. ולאימא ה"פולניה" שלי, SMS תספיק. אם אתם חבורה - טלפון אחד יכול להספיק לכולם, אם לתאם זאת עם האמהות האוהבות. הכוונה ביוצנעו - יעלמו כליל ............עד לא יתקיימו בעליל לדידם של דמויות אחרות. לא מציתים, לא סקוצ´ים, לא פנסים על סוללות, בטח שבטח לא פלאפונים, ביפרים או מצלמות! (למעט בעלי תפקידים אזרחיים-בטחוניים או שמחקיים-מנהלתיים). במהלך המשחק כל הפלאפונים כבויים עד מנותצים לעפר. וטלפון שיצלצל מהלך משחק - ימיט חרפה וקלון על בעליו, כל שכן - מי שיענה לטלפון כשייש שחקנים ב-In-Play בסביבתו. אני מצפה מכם למלא הרצינות! אני אישית מאבד הערכה לשחקנים כאלה. זה משפיל, מזלזל, משדר חוסר רצינות, ודבקות בעולם שבדיוק ממנו אנו אמורים לממש יציאה.

kilist

New member
הפתרון שלי...

לצערי אני חייב להיות זמין כל מהלך המשחק. אופי העבודה שלי דורש ממני זהיות זמין בהתראה של שעה וחצי כל מהלך החג. (כן אני יודע כל הזיין דפקו אותי בכוננות) ובשביל שאני כן אוכל להגיע למשחק אני הולך להעביר את הפלאפון לרוטט להצמיד אותו למקום מוצנע בגוף ולטפל בקריאות חשובות כשאני מחוץ לתווח של כל שחקן אפשרי (שלא לדבר על אורגזמה עם כל צלצול).

למעלה