שאלה לרגיעת הנפש

moror

New member
שאלה לרגיעת הנפש

ברצוני לשאול האם יוגה עוזרת בהרגעת לחץ נפשי מכיוון שאני לחוצה אז מתרוצצות אצלי הרבה מחשבות שליליות. ואני רוצה לנסות לאזן את המחשבות השליליות לצד החיובי ולהפסיק להיות לחוצה כלכך.

moror

New member
שכחתי לציין

שמרוב מחשבות אני נכנסת לדיכאון ואני מעוניינת לעזור לעצמי.

יוגי בר

New member
יוגה ולחצים

היי מור אז ככה: 1. מהות יוגה היא מדע החיים. וככזו היא עוזרת-גם בטיפול ושחרור מלחץ נפשי. 2. לחשוב חיובי ויותר מזה- אחד העקרונות של היוגה נקרא בסנסקריט: סנטושה שפירושה- שלוות נפש שיש בה שביעות רצון שמתקבלת מחשיבה חיובית. וחשיבה חיובית היא כאמור אחד העקרונות החשובים ביותר ביוגה קלאסית. 3. הלימוד ניתן לימוד יוגה וללמוד חשיבה חיובית ללמוד ולהבין איך לתעל ביתר קלות את זרם המחשבות לאפיק חיובי ולהפסיק להיות לחוצה.לצאת מהדיכאון. וזה עובד יופי. מליה שלי. 4. איפה לומדים לימוד יוגה וחשיבה חיובית במסגרתה הם לימודים בסיסים של יוגה קלאסית וניתן לתרגל אותם במרכזי שיבננדה ברחבי הארץ. ניתן,כמובן, ללמוד ולתרגל בקורס חשיבה חיובית בנפרד. ספרי מהיכן את ונפנה אותך למרכז מוכר באזור מגוריך. בהצלחה ושנה טובה בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
יוגה וחשיבה חיובית

בהחלט יוגה יכולה לעזור לפתרון לחצים ודכאון, ולא רק שיווננדה יוגה, אלא כל יוגה בדרכה. אם את נמצאת באיזור רחובות, את מוזמנת לבוא לשיעור ניסיון באשטנגה יוגה, יוגה flow או ויני יוגה www.darmayoga.co.il

moror

New member
תודה על התגובות

אשמח אם תוכלי להפנות אותי למרכז יוגה באזור ר"ג (אזור ז'בוטינסקי,ביאליק)

יוגי בר

New member
מקום ללמוד

היי מור חפשי במדור מאמרים בפורום את המאמר רשימת מורים ארצית ובטוח שתמצאי מורה/מקום באזור ר"ג והסביבה. בכל מקרה הנה אפשרות נוספת המרכז ליוגה קלאסית בפ"ת כל יום פתוח כל השבוע. רח' הפורצים 17 טל. 03-9243841 (קל להגיע מאזור זבוטינסקי. 66 מר"ג לפ"ת מוריד אותך על ממש יד) בהצלחה. שנה טובה וחג סוכות שמח. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה