שרון...
לגבי מכירת הדירה - הרון שקיבלת הוא "דאגאז", רון שניראה כמו שעון חול, וכמובן, המראה שלו קשור למשמעות שלו.. המילה שלו היא - "התעוררות"... הוא מדבר על שתי תקופות, על שינוי, על הפצעתו של יום חדש... בהקשר של השאלה שלך, זה בהחלט מספר לי שהדירה תימכר. עם זאת, אני בטח לא צריכה להגיד לך את זה, אלופת טארוט שכמוך
המשמעות היא בתנאי שאת עושה כל מה שאת יכולה. לגבי מתי - הרון שיצא לך הוא אלגיז.גם פה, כמו בדאגאז, יש שתי משמעויות - הגנה (פסיבי, כתוצאה מפעולה של מישהו אחר), או התקפה. שהבחירה היא בידיך, אם להיות זו שתוקפת, או מתגרה באלים, או נוטשת את המוסר והאמונות ועושה משהו שלא מתיישב עם הצדק, גם לא עם שלך, או אם את עושה את זה כמו שצריך - במיקרה הזה, הרון מדבר על הגנה. לכן, עצת הרונים אלייך היא לעשות א תהעיסקה הזו, כמו שכתוב בספרים, בלי "להתלכלך"... לא יודעת מה זה אומר עבורך, אבל אולי מישהו הציע לך חלק מהכסף ,מתחת לשולחן" או משהו כזה... הוצאתי עוד מספר רונים בשבילך, כדי לראות מי נגד מי, ואני מוכרחה להיות כנה איתך - אני לא רואה שהסאגה הזאת מסתיימת בקרוב עבורך... אני מאוד מקווה שאני טועה הפעם, אבל במקומך הייתי משתדלת להתארגן לעוד תקופת-מה של המתנה... הקונפליקט הזה, של התקפה מול הגנה, עולה בכל רון שאני מוציאה עבורך. של דומיננטיות מול פסיביות. של להתקיף או רק להתגונן עם יעלה הצורך. אני מאמינה שזה קשור להחלטה שתצטרכי לעשות בזמן הקרוב, ואחריה ייתכן שהכל ייראה בהיר יותר דרך הרונים... אני מקווה שאת מבינה על מה הם מדברים