שאלה לרותמי אממ.. אז ככה, למה את מתחפשת בפורים ?
ג גלגלונת New member 16/2/02 #1 שאלה לרותמי ../images/Emo2.gif ../images/Emo133.gif ../images/Emo103.gif אממ.. אז ככה, למה את מתחפשת בפורים ?
שאלה לרותמי ../images/Emo2.gif ../images/Emo133.gif ../images/Emo103.gif אממ.. אז ככה, למה את מתחפשת בפורים ?
R Rotem Lisa New member 16/2/02 #2 לשום-דבר.. מישהו מתחפש לדמות מ"קטנטנות" ? רועי לנאצ´ומן!!! נכון ? נכון ?
ג גלגלונת New member 16/2/02 #3 ../images/Emo47.gif פורים !!! ../images/Emo85.gif אני חשבתי בהתחלה להתחפש לקטה-וומן, אבל לא משנה למה לא התחפשתי, אבל חברה שלי בשם קרן מתחפשת לפקק, היא דומה לו אז זה עתרון.. טוף ביי, גל.
../images/Emo47.gif פורים !!! ../images/Emo85.gif אני חשבתי בהתחלה להתחפש לקטה-וומן, אבל לא משנה למה לא התחפשתי, אבל חברה שלי בשם קרן מתחפשת לפקק, היא דומה לו אז זה עתרון.. טוף ביי, גל.
ו וויזלי_גירל New member 16/2/02 #5 אממ שאלות כאלה בדרך כלל שואלים דרך המסינג´ר... אם זה לא היה פותח דיון אז היו מוחקים לך את ההודעה. שאלות אישיות שואלים או במסינג´ר או באי סי קיו או בשירשור,אבל לא בהודעה חדשה. TaLi
אממ שאלות כאלה בדרך כלל שואלים דרך המסינג´ר... אם זה לא היה פותח דיון אז היו מוחקים לך את ההודעה. שאלות אישיות שואלים או במסינג´ר או באי סי קיו או בשירשור,אבל לא בהודעה חדשה. TaLi