שאלה לרמי בקשר לשריפת שומנים

רומי1770

New member
שאלה לרמי בקשר לשריפת שומנים

בהמשך להתייחסותך לשאלה ששאלתי קודם.... הבנתי שעל מנת לשרוף שומן צריך לעבוד בדופק של 70-75% מהדופק המירבי מה שאומר שהאימון הוא די מתון כי אחרת אני משפרת את הכושר הגופני ולא שורפת שומן...אני טועה? רומי

אלי ו.

New member
את טועה, כי הטעו אותך

זהו אחד מאותם מיתוסים שמסרבים למות. אחוז הקלוריות משומן באמת גבוה יותר בעצימות נמוכה, אבל לפי אותו הגיון עדיף לך לישון. אני לא נגד עצימות נמוכה, יש לה הרבה יתרונות אבל שריפת שומנים אינו אחד מהם. עבדי בעצימות שנוחה לך, כל עוד אין כאבים וזה לא פוגע באימון הבא. מצורף מאמר בנושא http://wwwl.education.gov.il/sport/win1299_13.htm

ronen222

New member
טועה בהחלט השאלה היא

השאלה האם האימון נמדד בזמן או במרחק כי אם נמדד בזמן תישרפי (תחמצני) יותר שומן בעצימות גבוהה ואם נמדד במרחק תשרפי יותר שומן בעצימות נמוכה שיפור הכושר והעלאת סף חומצת החלב וכן אימוני כח עוזרים חזקים בשרפת השומן

רומי1770

New member
בקיצור...

...הבנתי שאין קיצורי דרך, צריך לעבוד קשה הקושי הכי גדול הוא ההתמדה אני בטוחה שלזה אין לכם ממש תשובה...
תודה על הכל, רומי

liorsion

New member
consistency

No, there´s no real answer to how to keep going daily when training, how to get out the door when it´s cold and your mucles are already tired, when there´s a good tv show on etc. but there are some good pointers, and i´m sure some people can add some more from personal experience: * alternate trails - if you´re running or biking, change the trail use different places every so often. It really helps. * lternate training session: don´t run the same thing every day. Do intervals, hills workouts, etc. it really helps. * it´s ok to relax and do a little than expected on some days. Don´t make workouts into a chore that must be done. * every so often, just run and enjoy it. Put a good tape when you´re running, leave the heart rate monitor at home, and run for the fun of it.. enjoy. lior

למעלה