שאלה לרמי המנהל

razieli2

New member
שאלה לרמי המנהל

רמי לאחרונה קניתי מתקן מתח לבית. כמה אתה ממליץ לי לעשות בכל יום סטים וכו´ תודה יאיר

מתח

מה המטרות שלך ? כמה מכסימום חזרות אתה יכול לבצע ? איך אתה מתאמן במהלך השבוע ובאיזה תדירות ? חזור אלי ואני אתן לך תשובה

מתח- פרטים

הי רמי המתח נמצא אצלי במשך חודש בכל יום אני מבצע 20 -30 עליות. אני מסוגל לעשות עד 4 בבת אחת. איך לבצע את הסטים? תן לי תוכנית של סטים ותיעץ לי כמה לעלות בכל פעם וכמה לעשות ביום? האם יצא לי מזה משהו? ניפוח?

לא ענית לי

מה אתה רוצה שיצא לך, מה המטרה שלך ? האם אתה מבצע אימונים אחרים ובאיזה תדירות (חדר כושר, ריצה וכו´) ?

מתח+שחייה

אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע בבריכה במשך שעה וחצי. לאחרונה קניתי מתח. כמה אתה רוצה שאני אעשה ביום (עליות על המתח) אני מסוגל הכי הרבה לעשות 4 עליות בבת אחת. המטרה שלי היא לנפח את השרירים ולקבל כוח, בעיקר ניפוח. בתודה יאיר.

מתח

4 חזרות זה לא מספיק לכן על מנת להשתפר ולהתחזק בתרגיל מתח אני ממליץ לך לקחת כיסא ולהעמיד אותו מתחת למתח ולבצע רק את הירידות, כלומר להתחיל תלוי עם ידיים כפופות ולהתנגד לכוח הכובד לאט לאט. תתחיל עם 4 סטים של 8 חזרות (מנוחה בין סט לסט של 2 דקות), תעבוד יום כן יום לא, לאחר שבועיים כבר תהיה פנתר ! בהצלחה ועדכן אותנו בהתקדמות

לא הבנתי רמי

על מנת לנפח את השרירים אני צריך לקחת כסא, למקם אותו מתחת למתח ולבצע רק את הירידות. איך דבר כזה אפשרי הסבר יותר מועמק. אני לא מסוגל לעלות+ לרדת 8 פעמים. 5 מקסימום. תודה יאיר.

הסבר

קודם כל כבר השתפרת בהודעה הקודמת עשית 4
על מנת לנפח את השריר עליך לבצע 8-16 חזרות, מכיוון שאתה יכול לבצע רק 5 המלצתי לך לבצע אימון אקצנטרי כלומר לבצע רק את הירידות בקצב איטי כאשר אתה מתנגד למשקל גופך. אימון זה קשה מאוד וישפר את היכולות שלך לבצע עליות מתח. לאחר מספר שבועות ניתן יהיה לוותר על הכיסא ואתה תוכל לבצע אותם ללא עזרה. התחל כל סט ללא עזרה בצע מספר חזרות מקסימלי שאתה יכול והשלם את הסט ע"י "עזרה" של הכיסא. בהצלחה

רמי האם זה בסדר????

לעשות 3 עליות וירידות מהמתח. כפול 10 פעמים. 3 כפול 10? האם אני אתנפח ותוך כמה זמן???

ניפוח

תלוי בזמני המנוחות ! המלצתי היא לא לבצע את האימון בצורה כזו, אין מספיק גירוי למערכת העצבים בשלוש חזרות ולכן לא יהיה אפקט "ניפוח" אל תנסה למצוא קיצורי דרך בצע את התוכנית שנתתי לך ! רמי

למעלה