שאלה לרפואנים בטכניון

C H 4

New member
שאלה לרפואנים בטכניון

לא משנות הסיבות אני מאוד רוצה להוסיף לי קורס בחירה פקולטית ואמרו לי ששווה לי לשקול את היסטולוגיה. היתרון העיקרי שלא מחייבים את הביולוגים לגשת למעבדה כי כבר עשינו מעבדה די דומה. הסתכלתי על תאריכי בחינות והחלטתי להרשם, הבעיה שהרישום שלי נדחה כי אני 'לא רשאית להרשם', אז קיוויתי שמישהו מכם יודע אם זה בגלל התאריך המאוחר או משהו אחר, ואולי אתם יודעים אם בגלל הפטור מהמעבדה שווה לי לנסות להשיג את המרצה ולהתחנן
או שזה חסר טעם. ובכלל איך הקורס?

המרצה בקורס

הוא הכי מתוק שפגשתי בינתיים, הוא ירשה לך כל מה שביכולתו להרשות לך. את הקורס לא אהבתי, אבל אני לא מסתדר עם מיקרוסקופים יותר מדי. בכל מקרה הציונים היו די גבוהים במקצוע, הממוצע היה מעל 80 לפי דעתי בקשר לתאריך הרישום אין לי מושג אם הוא כבר עבר או לא...אבל אין שום סיבה אחרת לדחות אותך אם נשאר מקום בקורס כי הוא פתוח גם ללא רפואנים.

greys

New member
אני מציעה לך לפנות לרחל אפלבוים

מזכירת השנים א-ג אולי היא תוכל לענות לך על השאלה למה לא יכולת להרשם לקורס חוץ מזה - הקורס הוא די בסדר אני מניחה. אני אישית לא כל כך אהבתי, אבל אני מניחה שבהשוואה לקורסים אחרים - זה קורס די מסודר, המרצה גם כתב חוברת באנגלית עם כל ההרצאות וזה מאוד עוזר ללמוד למבחן. שיהיה בהצלחה. אגב - בכלל לא ידעתי שאנשים שלא לומדים רפואה לוקחים את הקורס. את בטוחה שהוא פתוח לכולם ?

C H 4

New member
אלא אם כן יש שניים

ויש באמת עוד קורס שכתוב שהוא פתוח אבל אין עליו שום מידע כמו הרצאות או בחינות. הקורס בהסטולוגיה הוא קורס שגם סטודנטים למעבדה רפואית עושים, ומוצג לנו בתור קורס בחירה, לפי מה שהבנתי כמעט אף אחד לא לוקח אותו כי הוא למטה.. אבל לי בכל מקרה אין איך להגיע להרצאות, אני רק צריכה את הנקודות, והבנתי שזה קורס מצויין להרוויח בו נקודות.

אז תמצאי את המרצה

יכול להיות שזה קורס למעבדה רפואית בלבד, רפואנים לומדים את זה רק בחורף

nosa85

New member
כן, יש שניים..

למדתי את זה בחורף, אבל יש לי חברה שלומדת מעבדה רפואית, היא לומדת את זה עכשיו.. ונראה לי שזה הקורס שפתוח ללא רפואנים. חוצמזה, שזה קורס קל, אבל לא הכיי מעניין, לדעתי...

למעלה