שאלה לשבוע.ותודה למישהו...

אניהו

New member
שאלה לשבוע.ותודה למישהו...

אז אני יושב ועושה אהבה. נכון שבדרך כלל עושים את זה בשכיבה אבל אני..איך לומר? מקורי יותר. והן מלטפות אותי במקומות שאף אישה לא תוכל לעולם ללטף..או שכן? לא ברור לי...ואני יושב ועושה אהבה עם מילותיי. טווה משפטים ראשונים לפרק ראשון בספר שלי שאולי יהיה שלם יום אחד. ביום שגם אני אהיה שלם. קראתי את כל ההודעות בעמוד...יש כאב. יש אופטימיות ויש...שלל רגשות ומחשבות. ואז צצה לי השאלה הבאה שלי ,ברשותכם כמובן... אמרנו סליחה. המתקנו זכרון. היינו מישהו אחר וגם חזרנו בזמן... למי תאמרו תודה? התודה של החיים שלכם? התודה של הרגע אולי...של מחר...? ולך... תודה שגרמת לי להיות אני סוף סוף. שהוצאת את כל מה שהיה טמון בי בצורה כל כך עמוקה. את כל הפחד שלי. את כל ערגתי. תודה לך שגרמת לי לכתוב מילים כאלה יפות. תודה שהפכת לאט לאט להשראתי...אולי הדמיונית אבל עדיין...ההשראה שלי. תודה שגרמת לי לחייך אל עצמי כילד. תודה שהפכת כל נסיעה באוטו הביתה בבוקר לשיר אחד ארוך. תודה על כל השיחות אמצע לילה-בוקר שלנו. תודה על ההודעות שכתבתי לך.לי. תודה על נעימת צחוקך האקלוסיבית. תודה על מילים חדשות. תודה על כאב שהיה בלב. תודה על ההתפכחות. על ההבנה. תודה שהיית מה שרציתי למספר ימים. תודה על החלום. תודה שמצאתי את הילד שבי. תודה שקיבלת אותו כך. תודה על מאי... ושוב, תודה על החלום...הוא יתגשם יום אחד. איתך או בלעדייך.. האהבה היא מעל לחוק. מעל דעתם של בני האדם. היא האמת. הלהבה. היסוד הטהור מכל. הרעיון שעומד בבסיסו המוסרי של העולם!! ממי תבקשו תודה??? ממתין לכם. עידן

~מעיין~

New member
../images/Emo51.gif

טוב אז את התודה שלי הייתי רוצה להגיד לאלוהים.. תודה על זה שהוא ברא אותי בכלל.. למשפחה אוהבת ומחממת... אז תודה על זה ותודה בעיקר על זה שהוא הפגיש ביני לבין חבר שלי.. המלאך שלי שאני לא יודעת איך הייתי רואה את עצמי בלעדיו בכלל.. תודה על הכל.. כל מה שיש לי.. בזכותו

אף פעם לא חשבתי על זה...אבל...

התודה הכי גדולה שלי...הולכת למשפחה שלי!!! זה תמיד היה ברור... אבל בעיקרון...אני רוצה להודות למישהו...שאמנם הוא לא יראה את זה...ולא יעלה לו חיוך על הפנים כי יהיה לו טוב שהוא עזר...ולא כלום אסף...תודה לך על התשעה חודשים שבהם הייתי במצב קשה, ואתה...אתה היית לצידי כל הזמן...בבכי שלי,בכאב, בצחוק, אפילו כשהייתי מאושזפת...היית יושב ליד המיטה ומפזם לי שירים...מכל הלב...ובוכה איתי...ישן איתי...מתעורר איתי...הכל עשית, רק בשבילי! ודאגת לי...שאני לא ארגיש לבד, ולא ארגיש רע עם כל מה שקרה... נתת לי...להרגיש..... בפעם הראשונה בחיים שלי ידעתי מה זאת באמת אהבה אז תודה לך ילד יפה

ה מוזה

New member
תודה ..

תודה לך.. שמאפשרת לי דרכך לגעת בילדה שבי תודה לך .. על כל חיוך בעינייך תודה לך ..שמלמדת אותי אהבה ללא תנאי תודה לך ..שנותנת לי להיות אני תודה לך ..על כל נגיעה רכה שמחממת את ליבי תודה לך .. על כך שהגעת לתוך חיי תודה לך .. על הקסם שבך תודה - לך על כל דמעה שהזלתי - לימדת אותי לא לפחד לחוש תודה - לך על כל שטות שעשיתי - לימדת אותי להשתטות תודה - כי דרכך למדתי אותי ועדיין ... אני לומדת .

תודה...

אז ככה, תודה לאלוהים אני אומרת מדיי בוקר כמעט.. (אוקיי אז ם קצת חיסוים בתק´ האחרונה אבל הוא יודע שזה לא אישי...) ולך, כבר אמרתי, ולך גם... ואתם...לכם אני לא בטוחה שמגיע...לא כרגע בכל אופן... אז התודה היחידה שיש לי להגיד ואני לא אומרת מספיק... היא לך, אמא, על זה שאת שם, כל כך חזקה תמיד, סוחבת את כולם על הכתפיים שלך... ולא מתלוננת אף פעם... כמו אטלס את... תמיד נותנת ונותנת בלי סוף... ולא לוקחת לעצמך אף פעם! ולא נשברת, ולא מוותרת גם כשהכי קשה שיכול להיות, גם במקום שמלא אנשים כבר ויתרו לפנייך... גם כשאין לך מושג מה עוד אפשר, ומה צריך, ומה נכון, את פשוט ממשיכה לתת כל מה שאת מסוגלת, ואז עוד... פשוט תודה! מקווה שיהיו לי אי פעם חלק קטן מהכוחות העצומים שלך יש! אוהבת אותך! ומודה לך על כל יום וכל דקה וכל שנייה שלך איתי!

למעלה