שאלה לשבלולית...

sigaliot

New member
שאלה לשבלולית...

בא לי לעשות איזו חיה יושבת מעיסת נייר טואלט , עד כה הכנתי חיות כאלה (ששכחתי לצלם בפעם הקודמת) רק מדאס , כיוון שזהו חומר קשיח יחסית ויציב לא צריך להכין לו תומכים או שלד , פשוט מעצבים וכך זה נשאר... אבל אני מניחה שעם עיסת נייר הכל גמיש וחלש , אשמח לקבל הסבר על הכנת שלד לעיסת נייר , ממה מכינים אותו וכו´... וגם , איך אני מכינה עיסה חלקה , כלומר שבפסל לא יראו גושים וגבשושיות?

hoggle

New member
בדר"כ משתמשים בבלון

מנופח, שעליו עושים את העיסות נייר, ואחרי שמסיימים והכל יבש מפוצצים אותו וככה העיסה יוצאת יציבה וניתן להוציא את התבנית שבנית עליה בקלות. בנוגע לגבשושיות - פשוט צריך להחליק כל שכבה טוב טוב

Lורליי

New member
אם אני לא טועה

אז הייתה מישהי שהכינה משהו כזה מעיסת נייר, וגם הסבירה איך. אני חושבת שזה נמצא במאמרים. (גיר´עפה- אם אנ´לא טועה) אולי זה ייתן לך רעיון איך להכין שלד.

saritpe

New member
בובה יושבת...

הכי טוב זה לקחת בקבוק חלב מפלסטיק יש להוריד את הבסיס (העיגול למטה) ואח"כ שימי לב: יש קו חלש לרוחב של הבקבוק חלב את צריכה לחתוך מנקודה על הקו הזה וללכת לאורך הקו אבל שימי לב תחתכי רק כחצי ואז לחתוך כלפי מטה הצורה שתצא לך זה מין ר שבעצם יהיה לך את הגוף העליון של החלב ןאז בעצם בסיס של כחצי עיגול שזה בעצם "הטוסיק" שיושב ואז כל הפלג התחתון של הגוף שזה בעצם הרגליים. עשיתי כך פרה שיושבת על נדנדנה ויצא ממש מקסים, יש המון המון רעיונות שבקבוק חלב יכול להוות יסוד לבובות. מקווה שהצלחתי להעביר לך בצורה שתביני

לדעתי..

יש לך כמה אפשריות.. את יכולה לקחת פלסטלינה...לעצב לך בובה כרצונך... לעטוף אותה בכ 10 שכבות נייר..כאשר הנייר מתייבש את חותכת את הבובה לחצי מצויאה את הפלסטלינה ומחברת בחזרה ..עוטפת בכ2 שכבות נייר כדי לכסות את החתך.. התוצאה יפה וחלקה..ממש נטו נייר..ובפנים חלול.. זו השיטה המעודפת עלי.. תוספות של עיניים מחושים וכו..ניתן להוסיף בעזרת דאס.. או.. את יכולה לקנות/להכין עיסה (הוראות במאמרים) ולעצב כמו בדאס בובה.. ניתן גם כמו שאמרו בתגובות האחרות זה להכין מודל שלא מוצאים..אבל זה מצריך אותך..להתחשב בגודל והצורה של המודל..ולעשות חושבים קצת של איך לבנות את המודל..מכיוון שמדובר בבובה קטנה יחסית.. השיטה של הפלסטלינה מעודפת עלי..וגם אני לא מוכתבת לשום צורה.. הכול כרצוני... שיהיה לך בהצלחה..

למעלה