שאלה לשבת: בהנחה שהבנו את הקשר האמיץ בין גוף

freearth10

New member
על הדרך בה אנו מתקדמים בחיים

דרך אגב לאיזו רגל התכוונת? איזה חלק ממנה?
מאיה

אני עונה מניסיון אישי ומשיחות עם חברות.

רגליים מקדמות אותנו קדימה במרחב. רגל, הרגל. לשבור רגל, לשנות הרגלים. לאחרונה פתחתי בתהליך חשוב, וכמעט מיד הפסקתי לפחד ללכת. עלי לציין שיש לי נטייה לנקוע את רגלי נקיעה קשה, ולאחרונה נקעתי את רגלי לפני כשנה. מאז ממש פסעתי עקב בצד אגודל, מחשש נפילה ומכאוב. עם תחילת התהליך האמור, שעסק בעניין שלכאורה לחלוטין לא קשור לרגליים, הפחד מהליכה נעלם, והליכתי השתחררה. חברות עזרו לי להבין, שתחילת התהליך מאותת לי שאני מוכנה להפסיק לפחד מנפילות וכאבי לב, וזה מקרין נכונות לשחרר את הפחד מפני נפילה פיזית וכאבי רגליים. נקע=נקעה נפשי. כאבים ברגליים=איתות לכך שאתה רץ מהר מדי? או אולי דווקא תקוע, והשרירים "תפוסים" מרוב שלא מאפשרים להם לבצע את תפקידם "לנוע-נוע-קדימה-במהירות" (כמו שקרא אריק שרון לחייליו )

יפית77

New member
איזה תובנות יש לך בעניין .מה את עוסקת?ן

{אם אפשר לדעת} פשוט את מדהימה!

יערית27

New member
על בעיות נפשיות....

כאבים ברגליים יכולים להעיד על בעיות בנפש, הרי לפי הרפלקסוגיה , כף הרגל שלנו מייצגת כול איבר בגוף. אז אם יש בעיה נפשית זה יתבטא בכאב ברגל או שהאיזור ברגל יהיה יותר קשה( למשל אם יש בעיות באיזור החזה, החלק העליון של הרגל יהיה יותר קשה.וכד..) לגבי שאר הרגל , לפי דעתי אין קשר לנפש, הרגליים רק משמשות אותנו להליכה.

cottoneyejoe

New member
נפש היא חומרית

רק חומר בצורה של אנרגיה, וחומר כזה לא שייך לקטלג אותו כחלק מהחומר המוכר לנו המוצק והקשה והניתן למדידה

למעלה