שאלה לשבת של סוף חנוכה

שאלה לשבת של סוף חנוכה

איך היה השבוע הזה מבחינת עבודה? עבדתם כרגיל? יותר? פחות? הייתם יותר עם הילדים? או לא? השנה האזרחית שמתחילה, עם חישובי המס וכולי, יוצרת איזה מחשבות חדשות, רעיונות, הסתכלות לקראת השנה שמגיעה? שבת שלום

תמיד לא ברור לי

אם שווה לי לעבוד יותר, או להישאר במחזור העסקי הקיים שלי. כשאני עובדת יותר המס גבוה יותר ואז הנטו יוצא פחות, לא? זו השאלה שאני שואלת את עצמי כל שנה, אבל אני אף פעם לא נותנת לעצמי תשובה כי זה גם לא רלוונטי. הרי ממילא אמשיך לעבוד כל עוד אני יכולה. לעולם לא אדחה עבודה כי אולי אעבור את רף ההכנסות שלי שממנו והלאה המס יהיה גבוה מדי... אני עובדת בלי לחשוב על הכסף בדרך כלל. מי שנזקק לשירותיי אני לא אדחה אותו בגלל הסיבות האלה. מה שכן, הייתי רוצה יותר זמן לעבוד על היצירה העצמית שלי. אבל זה בעייתי. זה גם כנראה בלתי אפשרי ואני אלמד לתמרן בין שני השדות האלה... חנוכה? עבדתי פחות. הייתי יותר עם הילדים. ונהניתי. לא נורא בכלל. לא מצטערת על אף רגע. מגיע להם ומגיע לי. יאללה, נר שמיני שמח לכולםםםםם. שחר

owolf10

New member
שבוע חנוכה

פרט לעסק שלי מהבית, אני מורה. כך שהייתי בחופשה. כביכול. בעצם מה שקרה זה שעבדתי המון. הן בשיווק תוספי המזון שאני משווקת, והן בעניין אתר האינטרנט החדש שהשקנו. (להזכיר לתושבי זכרון והסביבה שעדיין לא נכנסו - זכרון-אוןליין.סיאו.איי אל). אז השבוע היה לחוץ ודחוס ומאוד מהנה והביא אותי למחשבות והתלבטויות מרובות לגבי המשרה השכירה שלי. אבל - שאלו יהיו צרותנו... שבת שלום

למעלה