שאלה לשבת

droricu

New member
שאלה לשבת ../images/Emo140.gif

לילה טוב! אמא שלי קנתה היום (שישי) נתחים נאים של שייטל. במקור תכננו להכין אותם למחר כסטייקים, אבל היא נדלקה על הרעיון של לשנצל אותם אחרי שראתה את חיים כהן בטלוויזיה - קמח, ביצים, פ. לחם וטיגון. דא עקא, שאני משתדל לקצץ בקלוריות ובעיקר בשומן (לכן מראש נבחר הנתח הזה), ולא נורא מתלהב מהרעיון... אם היא בכל זאת תחליט לטגן אותם כשניצלים - יש לכן/ם טיפים לטיגון שיספח כמה שפחות שמן? ובכלל - אם יש לכן/ם מתכונים טובים להכנת הנתח הזה (רצוי כאלו שדורשים מינימום התעסקות) - אשמח מאד לקבל. המון תודה! דרור
 

clcl

New member
לקמח, לנער, ביצה.... ופירורי לחם ולטגן או

לאפות ....
 

Master Stav

New member
מתכון הבית

לכתוש איזה ראש שום ..... לערבב עם מעט פילפל אנגלי גרוס ולפזר על השייש לקחת את הנצח ולעסות אותו כך שיקח את כול התיבלון מהשייש אליו ... לצרוב במחבת מחוממת היטב עם מעט שמן זית להוסיף 2-3 בצלים קצוצים וחצי כוס יין אדום להביא לרתיחה להפוך את הבשר להוסיף עוד כוס יין אדום ולמהדרין קמצוץ ציפורן להוריד לאש הכי קטנה על הגז ולאפשר לזה להתבשל במיצים של עצמו והיין כשעתים תוך כדי הפיכת הנתח כול כ20-30 דקות ..... להגיש ליד תפוחי אדמה בתנור ו/או פירה .... בתיאבון
 
למעלה