שאלה לשבת ../images/Emo140.gif
לילה טוב! אמא שלי קנתה היום (שישי) נתחים נאים של שייטל. במקור תכננו להכין אותם למחר כסטייקים, אבל היא נדלקה על הרעיון של לשנצל אותם אחרי שראתה את חיים כהן בטלוויזיה - קמח, ביצים, פ. לחם וטיגון. דא עקא, שאני משתדל לקצץ בקלוריות ובעיקר בשומן (לכן מראש נבחר הנתח הזה), ולא נורא מתלהב מהרעיון... אם היא בכל זאת תחליט לטגן אותם כשניצלים - יש לכן/ם טיפים לטיגון שיספח כמה שפחות שמן? ובכלל - אם יש לכן/ם מתכונים טובים להכנת הנתח הזה (רצוי כאלו שדורשים מינימום התעסקות) - אשמח מאד לקבל. המון תודה! דרור
לילה טוב! אמא שלי קנתה היום (שישי) נתחים נאים של שייטל. במקור תכננו להכין אותם למחר כסטייקים, אבל היא נדלקה על הרעיון של לשנצל אותם אחרי שראתה את חיים כהן בטלוויזיה - קמח, ביצים, פ. לחם וטיגון. דא עקא, שאני משתדל לקצץ בקלוריות ובעיקר בשומן (לכן מראש נבחר הנתח הזה), ולא נורא מתלהב מהרעיון... אם היא בכל זאת תחליט לטגן אותם כשניצלים - יש לכן/ם טיפים לטיגון שיספח כמה שפחות שמן? ובכלל - אם יש לכן/ם מתכונים טובים להכנת הנתח הזה (רצוי כאלו שדורשים מינימום התעסקות) - אשמח מאד לקבל. המון תודה! דרור