שאלה לשבת

videoman

New member
שאלה לשבת

מהלך אחרון במשחק. קבוצתך בפיגור 24-20. דאון רביעי בקו 8 יארד מהאנדזון של היריבה. רק טא'דאון ינצח את המשחק. השאלה: איזה QB היית רוצה שיוביל את המהלך? אני כבר בחרתי. השאלה מתוך האתר של ה-NFL.

joseywales

New member
כל כך פשוט וכל כך קשה.

שאלה שמעלה חיוך. המאבק הוא עצום ויש כל כך הרבה QBs שיכולים לעשות זאת ולכן חייב אני ללכת עם הלב(ועם לא פחות שכל).... !!!!!!!!BRET FAVRE all the way baby !!!!!!!

Reshefgarcia

New member
אם ללכת עם הלב...

אז פארב... אבל אם ללכת אם מי שאני חושב יכול להיות הסכנה הכי גדולה ליריב... מקנאב ללא ספק... 8 יארד זה מהלך מסירה...והוא יכול לעשות את זה מצוין... אבל במידה והמהלך "מתקלקל" הוא יכול לאלתר יותר טוב מכל אחד בליגה... (14 שניות כאילו דההההה)

ofribecker

New member
גם אני כבר בחרתי

תגידו שזה צפוי, תגידו שהוא עם פחות נסיון מהאחרים, אבל כמו שמישהו כבר אמר כאן - זו בחירה של הלב. טום בריידי.

Yo-man

New member
מייקל ויק, אלא מי ?

עם יד כמו שלו, וגרוע מזה - הרגלים שלו, הייתי הולך על נסיונות רביעיים כל משחק חשוב, בלי קשר לתוצאה ולזמן שנשאר על השעון.

הכיוון של QB שחור הוא

נכון לדעתי. (וסליחה על ה- POLITICAL INCORRECT שבתשובה). בהחלט הייתי רוצה מישהו שמוסר וגם יודע ויכול לרוץ. דנטה הוא אופציה טובה לדעתי.

LuCkY SoB

New member
שאלה מסובכת

אם לבחור מבחינת יכולת, הייתי הולך על מאנינג. אבל קודם כל שיזכה באיזה סופרבול או שתיים. אם לבחור לפי הנשמה, אין QB בNFL שיכול להצליח במסירה הזאת יותר מברט פארב. לא משנה גם אם היה לו משחק גרוע, הבנאדם פשוט ווינר.

Yo-man

New member
חייב להגיד משהו על פארב

סטטיסטית גם אני הייתי הולך איתו, אבל נראה לי שהשנה הוא טיפה האט / נחלש / הזדקן. הוא כבר לא QB של "אני-אנצח-כל-משחק-בשתי-הדקות-האחרונות"...

LuCkY SoB

New member
יש בזה משהו

אבל תחשוב על זה כמו בכדורסל: מי היית רוצה שייקח את הזריקה האחרונה? הייתי מעדיף שייתנו את זה לג'ורדן או לרג'י מילר לדוגמא, מאשר ללברון ג'יימס. נכון שלמאנינג/מקנאב/ויק יש המון כישרון, אבל אף אחד מהם לא מנוסה במצבים כאלה. מאנינג בקושי עבר סיבוב פלייאוף, מקנאב נחנק כל פעם בגמר החטיבה, ואת מייקל ויק אין בכלל צורך להזכיר. אף אחד מהם הוא לא שחקן קלאץ' מובהק כמו פארב.

dbroncos

New member
זה לא מהשנה

זאת כבר שנה שניה שיש לו משחקים שזה ממש לא זה. אבל, כשהוא באמת רוצה, כמו היום למשל מול הליונס, יש לו את זה. בטונות.

dbroncos

New member
ג'ון אלווי ../images/Emo8.gif

אמרת איזה QB, לא אמרת שהוא חייב להיות פעיל

ahakim

New member
טום בריידי

למרות שאני מת על ברט פארבת ומעריץ אותו כבר 10 שנים, בריידי הוא האישץ יש לו כל כך הרבה מזל, ובשנים האחרונות יש לו הכי הרבה ניסיון במשחקים צמודים. להזכירכם הוא ניצח שני SUPERBOWLS ב 2 הדקות האחרונות (אמנם ב שער שדה) ו ניצח גמר AFC בשלג נגד אוקלנד (בעזרת שופט). אישהו תמיד הכל הולך לו. ואני לא בחרתי אותו בגלל שהוא בא ממישיגן (כמו עופרי), למרות שבמישיגן הוא היה רק מחליף של בריאן גריסי.

למעלה