שאלה לשולטים/ות שביניכם/ן

פוניו

New member
שאלה לשולטים/ות שביניכם/ן

שלום לכולם ,
כל אחד צריך להתחיל מתישהוא לא?
אחרי שהבנתי מאיזה צד של השוט אני עומדת אבל לא ממש יצא לי ליישם , עלתה בי התהייה:כמה מהשולטים פה למדו "לבד" או נעזרו בשולט אחר?נשלט מתחיל או נשלט מנוסה ? הייתם ממליצים?
איך בכלל ניגשים לסשן הראשון ?

Din Blue

New member
התחלנו ביחד

לפחות במקרה שלנו ההתחלה היתה משותפת. נכנסנו לסשן הראשון חסרי נסיון כמעט לחלוטין. זה נראה היה קצת כמו role play או סרט כחול ברמה נמוכה מאוד מאוד. היום שאנחנו משוחחים על זה אנחנו בעיקר מתפוצצים מצחוק אבל העיניין הוא בעיקר הגישה, מבחינתינו כמעט כל דבר בתחום צריך לנסות פעמיים כי הפעם הראשונה תמיד מביכה-עלובה-לא מצליחה-מצחיקה

A לוןA

New member
התחלתי לבד

הייתי ילד צעיר וטיפש, ולא ממש הבנתי או ידעתי מה זה בדסמ, SSC ועוד כלמיני.
בעקבות אירוע שפתח לי את העיניים לקחתי צעד אחורה והתחלתי לקרוא, ללמוד, לחקור ולהבין את עצמי ואת העולם הזה.
נעזרתי המון בחומרים שקראתי ממש כאן בפורום (ויש הממממוווןןןן חומר לשולטים ונשלטים חדשים כאן) וכשהיו לי שאלות- גם שאלתי, וקיבלתי תשובות.
אחר שגיבשתי מספיק את הזהות הבדסמית שלי יצאתי חזרה לעולם- והנה אני כאן כמעט 20 שנה אחכ...

Tranquility40

New member
גם אולסי פרי נולד רק 1.80 (בדיחה ממערכון של הגששים)

אנחנו נולדים עם הרבה נטיות שהחברה גורמת לנו להדחיק. BDSM זו אחת מהן.
מכיוון שהסצנה בארץ פתוחה ובוגרת פחות מאשר למשל בגרמניה/הולנד וארה"ב, קשה יותר להיעזר בשולט אחר (למרות שהפורום הזה הוא בין המקומות הבודדים המאפשרים זאת).
נשלטים בדרך כלל מעדיפים שולט מנוסה, מכיוון שעצם לימוד השולט די נוטל מהעניין אלא אם מדובר בזוג המבין ששניהם נמשכים לתחום ולומדים זאת ביחד.
כך שיוצא שרובנו (לא ערכתי סטטיסטיקה מסודרת) למדנו תוך כדי תנועה, כשבעצם עיקר הלימוד הוא למידת העצמי - במה אנחנו מתאווים.
&nbsp
איך ניגשים לסשן ראשון - בתור נשלטת ראשית חשוב מאוד לתאם ציפיות, להגדיר גבולות ולהבין מי האדם אתו את הולכת להיפגש.
יש כאלה המאמינים בשיטת הפלסטר - להתחיל בסשן הראשון מיד בכל הכוח. אני מאמין שסשן או יותר עניין של אווירה, כימיה ולמידת בן הזוג. הטכניקה היא האמצעי, לא המטרה.

BezBog

New member
יש כאן שאלה מעניינת

אותי לפחות.
אני מניח שרוב מי שמגדיר את עצמו שולט למד יחסית לי כי החלק של של השולט בהגדרתו יותר אקטיבי בעוד שהחק הנשלט קיבל הנחיה והדרכה משולט כזה או אחר.
אני מאמין בלמידה חשיפה והתנסות בכל דבר בחיים וגם זה חלק מזה.
לכל אחד הדרך שלו, אני גם כן למדתי בתנועה עם זאת בעקבות היותי גאוותן אני מתקשה בלמידה ישירה כי אני צריך למצוא מישהו שאני מעריך בתור אדם בהרבה מישורים כדי שארשה לעצמי להיפתח מספיק כדי ללמוד ממנו.
אני משער לעצמי שזה תלוי בסגנון הלמידה שלך עם זאת מאוד חשוב לדעת שידע תיאורטי הוא חשוב אבל לא משתווה לנסיון. נניח נסיון הקשירה הראשון שלי היה ממש משעשע/מתסכל.
בעיקר חשוב בעיני תקשורת כנה ולא לזייף ידע או נסיון.
ויש פה אנשים בעלי ידע ונסיום מספיק כדי להתייעץ איתם.
והכי חשוב פשוט לשחרר ולהנות .

התחלתי לבד

קראתי בלוגים של שולטים ונשלטים וה,בנתי איך שני הצדדים רואים את זה
ראיתי סירטונים והתחלתי.
טעיתי לא מעט ולבסוף למדתי.

טוסבר

New member
התחלה

אני התחלתי עם המון, המון כתיבה /קריאה/ התקשקשות לפני שהתחלתי בכלל לעשות משהו בפועל.
עם זאת די בהתחלה מצאתי איזה שולט מאד מאד מנוסה, ועם ידע מאד רחב, והוא הפך מעין גורו שלי לידע רקע, לבסיס, ולהתייעצות.
משם כבר זה להמריא לבד.

למעלה