שאלה לשחיינים הקטנים ועל חוגים בכלל

שאלה לשחיינים הקטנים ועל חוגים בכלל

מי שוחה ברמת חן? אפשר המלצות, אני יודעת שיש שם שניים, וברמת אביב מישהו מכיר? כי אני זוכרת שהמים שם יותר קרים אז פעם פסלתי את המקום, אבל בר כבר לא תינוקת.... ובקשר לחוגים בכלל - אנחנו הולכות לחוג חויה ומאוד נהנות. רציתי גם להתחיל ללכת עם בר לג´ימבורי כי זה אמור להיות כיף רציני. וגם שחיה? האמת שמדובר ב 3 שעות שבועיות סה"כ, שזה ממש כלום ואני לא כל כך עסוקה
למרות שזה נראה לי קצת נטל... מה דעתכן? הילדה כולה בת שנה... אבל מצד שני היא זקוקה לגרויים (בהמשך לדיון הגן) ולאמא כבר מתחיל להיות קשה....

אנחנו שוחים ברמת חן

לגיל שנה יש רק קבוצות בבוקר ולצערי אנחנו צריכות להפסיק כי אמא לא יכולה יותר ללכת בבוקר היא צריכה לעבוד אז אם את יכולה בבוקר תשלחי לי מסר ואני אתן לך פרטים, אנחנו היינו מגיל ארבעה חודשים עד היום (כמעט שנה)ושירה היתה מאוד מבסוטית ואם מישהי מכירה באיזור הזה מקום לאחר צהריים אני אשמח לשמוע

ובעניין הרבה חוגים אז שירה הולכת

גם לג´ימבורי האמת שהיא מאוד נהנית ובמיוחד עכשיו כשזה חורף ואנחנו כל הזמן בבית אז לפחות בחוג היא פוגשת עוד ילדים גם על גימבורי אני יכולה להמליץ אם את מעוניינת תשלחי לי מסר

ליאת

לא יודעת לגבי מינון החוגים. אין לי מושג אבל נראה לי בתחושת בטן שזה יכול רק להיות לה כיף ואם לא הרי שאת תרגישי מיד! ולגבי שחיה באופן כללי, כידוע לך, אני ממליצה בחום
שמחה שנהניתם בחגיגות יומולדת שנה. רוצה כבר לראות אתכן שוב
שירלי.

למעלה