שאלה לשחקני הMTT הטובים.

alextoon1

New member
שאלה לשחקני הMTT הטובים.

שלום, לאחרונה החלטתי לעלות לסטייקס של 20$-24$ בתחום ה-MTT. העניין שאני רוצה להעלות הוא כזה, ברגע שטורניר כלשהו מהסוג המדובר (כל ה-24K, 32K, דאבל דוס, 19.5K גרנטיז למינהם) מגיע לInflection point יש לי בעיה בעניין מסוים. במשחק פריפלופ יש הרבה Steals ו Re steals. למשל אני עם 8-10M מנסה לגנוב מהBTN או ה-CO אם יד די טובה לזה כמו A7-A10 סוטד, KQ, כל הפוקט'ס הבינוניים. הרבה פעמים אני אמצא את ה-BB חוזר באול אין, מה עושים הלאה? הרי זה ברור שהוא מבין שאני מנסה לגנוב ומסוגל למעשה לדחוף עם כל יד (אם לא כל יד אז A2-A5 או KJ, K10.) מתי אני אמור להשוות ומתי לא? האם אני צריך לקבוע לעצמי כללי ברזל של מינימום השוואה? הרי על כל ניסיון סטיל כזה אני שורף כמות צ'יפים די רצינית... במיוחד כשאין היסטוריה עם השחקן אבל ראיתי אותו עושה את זה כבר מספר פעמים. תודה מראש

b.o.b

New member
אין לך יותר מדי אפשרויות לתמרן

בכמות הM שציינת אתה נע סביב ה18 - 23 ביגבליינד, כאן אין לך אפשרות להשקיע כסף לגנוב, ואז לפרוש לדחיפה. אתה צריך תוכנית פעולה פריפלופ, על פי העמדה שלך, אופי השחקנים, כמות הציפים של כל שחקן והתדמית שלך. בכמות כזאת של בליינדים, אתה צריך לדעת מראש מה אתה עושה מול כל שחקן, פולד\קול\4בט דחיפה וכו'. אתה צריך פשוט לחכות לידיים ועמדות שאתה מוכן לשחק על כל הערימה שלך, כמובן שאם אתה שם לב שיש שחקנים שמאוד טייטים בבליינדים וכמעט לא דוחפים או משווים(כמוני למשל, חחח, זה משהו שאני צריך לעבוד עליו) אתה יכול לפתוח קצת יותר רחב מעמדה מאוחרת ולדעת שרוב הסיכויים שתצליח לגנוב ואם הם דוחפים מעלייך זה איזי פולד. צריך לשים לב שבזמן האחרון יש כל כך הרבה ניסיונות ריסטיל מהבליינדים נגד ניסיון גניבה, שלפעמים זה מאוד רווחי לעשות שם קול ולפעמים פשוט עדיף לא לפתוח מול אנשים מאוד אגרסיבים מהבליינדים, לפתוח רק עם ידיים שאתה תשחק איתם על כל הערימה. דבר נוסף, אני עברתי את כל הסכומים(מ0.3 סנט) בפול טילט עד 75 דולר באיין, אני חייב להגיד שתמיד יש הרגשה של "רמה אחרת" כשעולים בסכומים, אבל בפועל אני לא רואה כמעט הבדל בין 75 דולר, 26 דולר ו11 דולר, כמובן שיש הבדלים, אך הם לא משמעותיים כמו שאתה חושב, אם הצלחת בסכומים הנמוכים אין סיבה שלא תצליח גם שם. שיהיה הרבה בהצלחה. אחרי 75 דולר, אני כבר לא יודע.. לדעתי זה אולי רף אחר(או שלא), בעתיד אני אוכל לחוות דעה גם על זה.

למעלה