שאלה לשחר

noname20041

New member
שאלה לשחר

הלכתי קצת אחורה בהודעות של הפורום וראיתי תמונה של מריסה עם מישהו מתולתל- זה אתה?????

אה??

מריסה מצעירים? שחר שלנו? what are you talking about?? מותק, תשרשרי = תוסיפי תגובה להודעות קיימות, אל תפתחי סתם טופיקים!

python 4

New member
אני עושה חלטורות על ג'ינה

המסכנה... יש לך מושג כמה זמן היא לא קיבלה טובה מגבר שרירי וחסון כמוני? נו טוב, לפחות היא משלמת טוב.

python 4

New member
התכוונתי לזה

שאני עושה לה שליחויות. הארגזים האלה יכולים להיות מאוד כבדים! וג'ינה היא כזו אשה צנומה.

Charmed24

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif

הנה זה שחר, כאן בתמונה עם קתרין

python 4

New member
הי וגם צהובון בתמונה!

מה זה, מפגש פורום ואף אחד לא סיפר לי? זה רק נדמה לי או שהוא מטריד מינית את קאסי?

אוקיי אם כבר כולם נחשפים....

אז הגיע הזמן לחשוף גם אותך, פייטון! ובכן... מסתבר שהשמועה נכונה

python 4

New member
עשית לי את היום!

אה, צהובי, בכל זאת אתה לא כולך רוע..

תודה, אז אפשר לספר עוד סוד?

אתה מומחה בטראנסקסואליות. לא רק שהפכת מגבר לאישה, אלא שאפילו הצלחת לשטות בלואיס ולהפוך לפריישז הקופה וכך הצלחת לעלות עליו סופסוף (לשם שינוי
)

Dawn12

New member
../images/Emo2.gif אני נאלץ להתוודות...

למריסה ולי היה קטע חד פעמי, אבל בבוקר שלאחר מכן היא התעקשה שאלווה אותה לאיזה אירוע עם כל החבר'ה מהסדרה. אמרתי לה שזה לא רעיון טוב ויכולים לגלות את הסוד שלנו, אבל אתם מכירים את מריסה - איך אפשר להגיד לה לא? בקיצור, הסכמתי ללכת כל עוד זה לא יתועד בשום מקום, הגענו למקום ואפילו מצאתי את עצמי נהנה בחברתה של מרי החביבה. מי ידע שהזקנה תשלוף לפתע מצלמה ותבצע את זממה!

python 4

New member
../images/Emo5.gifמי זה היצור המוזר הזה

שמצורף שם למריסה, ואיך היא עושה את זה ללין? הבוגדנית!

noname20041

New member
נכנסת חזק לעניין...

לקחת קשה את התמונה... איזה דרמטי אתה יכול לשחק באופרת סבון........

אז אתה היית גם

הארוס הקופיף שלה
ככה כתבת בתמונה, יש עוד פרטים שהשמטת ואנ חנו צריכים לדעת??

noname20041

New member
שיגעת אותי

זה אתה או לא??! הבחור הזה בתמונה פשוט נראה ישראלי ויש לו פרצוף אהבל כזה של מעריץ

למעלה