לא היה כזה מחסור בכוח אדם בצה"ל לפני השבעה באוקטובר וגם המילואימניקים לא נדרשו לשרת במילואים 80% מהשנה.כלום ושום דבר.
חלאות צבועות, זה מה שאתם.
גם היום אין מחסור בחיילים. זה שהצבא לא יודע לנהל את סד"כ המילואים שלו, לא מחייב את החרדים (או כל אחד אחר).לא היה כזה מחסור בכוח אדם בצה"ל לפני השבעה באוקטובר וגם המילואימניקים לא נדרשו לשרת במילואים 80% מהשנה.
אם האריכו את השירות החובה ומילואים משרתים מעל 100 יום אז כנראה אין מספיק חיילים.גם היום אין מחסור בחיילים. זה שהצבא לא יודע לנהל את סד"כ המילואים שלו, לא מחייב את החרדים (או כל אחד אחר).
בכל מקרה מדבריך עולה שכל סוגיית גיוס החרדים היא בכלל זמנית. יעני אין בהם צורך כשאין מלחמה ב7 חזיתות ורק אז צריך לגייס אותם לכמה חודשים או שנה. גישה מעניינת.
לא באמת רציתם צבא חרדי,לא אז ולא היוםלא היה כזה מחסור בכוח אדם בצה"ל לפני השבעה באוקטובר וגם המילואימניקים לא נדרשו לשרת במילואים 80% מהשנה.
החרדים הם לא רוב העם.לא באמת רציתם צבא חרדי,לא אז ולא היום
גם השמאלניםהחרדים הם לא רוב העם.
זה לא משנה את השינוי הצפוי באופי הצבא אם אכן החרדים יתגייסו באופן מלא וללא מסגרות ייעודיות. תוך שנתיים לכל היותר אתה צפוי לראות את אלו שקראו לגיוס חרדים לובשים שק ואפר ומביעים חרטה וצער על כך שהם העלו את הנושא בכלל.החרדים הם לא רוב העם.
הבעייה עצמה של מחסור כ"א היא בעייה אמיתית וזה בכלל לא עניין של שמאל מול ימין .כלום ושום דבר.
בזממנינו היה שקט ולא היתה מלחמה כזו נוראיתכלום ושום דבר.
איזה שקט, להפליא.. נכון שנתנו שטחים תמורת שקט, נכון שזה רחוק, בים..בזממנינו היה שקט ולא היתה מלחמה כזו נוראית
ביבי הביא את האסון הגדול ביותר ועכשיו צריך עוד חיילים זה הכל
ומי שלא מגייס את כולם הוא בוגד
תן להם 17 שנות שילטון ותראה...כלום ושום דבר.
חס ושלום, בשנה וחצי נתנו שטח ימי עצוםתן להם 17 שנות שילטון ותראה...
אם מים מלוחים הם האבדה שלך...חס ושלום, בשנה וחצי נתנו שטח ימי עצום
ב17 שנה שהשם ישמור מה שיתנו.
אם מקבלים תמורתם מלחמה אז בוודאיאם מים מלוחים הם האבדה שלך...
אתה אמיתי?אם מקבלים תמורתם מלחמה אז בוודאי
כן, אני אמיתי, לתת שטח ימי שיש בו סבירות לשדה גז ולקבל מלחמה זה טמטום שרק לפיד מסוגל לו.אתה אמיתי?
ואת המלחמה קיבלת בגלל השטח הימי? ההתקפה של חמאס בעוטף הייתה בגלל השטח הימי?כן, אני אמיתי, לתת שטח ימי שיש בו סבירות לשדה גז ולקבל מלחמה זה טמטום שרק לפיד מסוגל לו.
וכעת שמצינו את ההטרלה נחזור לנושא המקורי.
כמה חרדים גייסתם כשהייתם בשלטון?
אני מסתמך על דברי לפידואת המלחמה קיבלת בגלל השטח הימי? ההתקפה של חמאס בעוטף הייתה בגלל השטח הימי?
עניתי לך. בזמן הקצר שהיה לממשלת השינוי לא ניתן לבצע רפורמות.
אתה יכול להמשיך לשקר עד מחר. המלחמה פרצה בעזה, חזבאללה הצטרף כ"תומך". הוא לא יזם.אני מסתמך על דברי לפיד
תירוציך הפרטיים לא מעניינים
לפיד על הסכם הגז: "מרחיק את האפשרות לעימות עם חיזבאללה" | ישראל היום
ראש הממשלה יאיר לפיד: בפתח מסיבת העיתונאים: "הצלחנו להגיע להסכם אחרי מו"מ מורכב, סירבנו לדרישות האחרונות של לבנון שהוסרו מהנוסח הסופיwww.israelhayom.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.