ראה נא. במדינה האידאלית לא צריך צבא ולא צריך משטרה.היועמשית - שומרת סף
הבג"ץ - שומר סף
ראש השב"כ - שומר סף
שר הבטחון (לשעבר)גלאנט - שומר סף
הרמטכ"ל - שומר סף
אתם לא צריכים אותי במקרה שגם אני אהיה שומר סף? יש לכם מספיק?
כלומר לשיטתך הצבא והמשטרה הם שומרי סף?ראה נא. במדינה האידאלית לא צריך צבא ולא צריך משטרה.
במדינה של נתניהו ובן גביר, אין מספיק שומרי סף שיוכלו לנטר את כל הפעילות של ההנהגה.
מאיזה עומק של אי הבנה הצלחת להסיק מסקנה כל כך מופרכת מדברי?כלומר לשיטתך הצבא והמשטרה הם שומרי סף?
נשמע לי כמו חונטה של רפובליקת בננות.
כתבת שמדינה אידאלית לא צריך צבא ומשטרה בהקשר של שומרי סף שכן זה נושא הדיון כאןמאיזה עומק של אי הבנה הצלחת להסיק מסקנה כל כך מופרכת מדברי?
הצבא והמשטרה הם לא שומרי סף בכל מקרה. הם המונופול על הכוח שהממשלה מפעילה כדי לשמור על הסדר.כתבת שמדינה אידאלית לא צריך צבא ומשטרה בהקשר של שומרי סף שכן זה נושא הדיון כאן
חצי מהם כלל לא שומרי סף בהגדרה הדמוקרטית של המושג. מדביקים להם את המונח הזה בתקשורת הישראלית, מתוך נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה כאילו הממשלה הזאת והעומד בראשה צריכים הרבה שומרי סף ו/או מבקשים לפגוע בהרבה שומרי סף, משהו שאם נקלט במוח של החמוצניק המצוי, כמובן יוצר תדמית שלילית לממשלה ולראש הממשלה.היועמשית - שומרת סף
הבג"ץ - שומר סף
ראש השב"כ - שומר סף
שר הבטחון (לשעבר)גלאנט - שומר סף
הרמטכ"ל - שומר סף
אתם לא צריכים אותי במקרה שגם אני אהיה שומר סף? יש לכם מספיק?
חרטוט על חרטוט.חצי מהם כלל לא שומרי סף בהגדרה הדמוקרטית של המושג. מדביקים להם את המונח הזה בתקשורת הישראלית, מתוך נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה כאילו הממשלה הזאת והעומד בראשה צריכים הרבה שומרי סף ו/או מבקשים לפגוע בהרבה שומרי סף, משהו שאם נקלט במוח של החמוצניק המצוי, כמובן יוצר תדמית שלילית לממשלה ולראש הממשלה.
תכל'ס? חרטוט מצוי. היועמ"ש בהחלט סוג של שומרת סף. כל השאר ברשימה הזאת לפחות, אינם כאלה. אולי את בג"צ אפשר להכניס שם, אבל אפילו לגביו זה לא יהיה ממש מדויק.
הגדרה מעניינת לתגובתך. צר לי, אבל על אף שאני לגמרי מקבל את הצהרתך שאתה עומד לחרטט, אני לא רואה בדברי חרטוט (תיכף נגלה אם טרחת גם להתייחס אליהם עניינית, או שמא כהרגלך הסתפקת בזריקת סיסמאות נבובות).חרטוט על חרטוט.
ספר את זה לכל אלה שכן עשו זאת. כרגיל, אתה מצביע על חיי הבועה שלך אבל לא מלמד בכך על הכלל (וכמובן וכצפוי, לא מתייחס עניינית).אף אחד לא הפך את גלנט לשומר סף.
ספר את זה לכל אלה שכן עשו זאת. כרגיל, אתה מצביע על חיי הבועה שלך אבל לא מלמד בכך על הכלל (וכמובן וכצפוי, לא מתייחס עניינית).אף אחד לא הפך את הרמטכ"ל לשומר סף.
ספר את זה לכל אלה שכן עשו זאת. כרגיל, אתה מצביע על חיי הבועה שלך אבל לא מלמד בכך על הכלל (וכמובן וכצפוי, לא מתייחס עניינית).אף אחד לא הפך את ראש השב"כ לשומר סף.
אמלק.הגדרה מעניינת לתגובתך. צר לי, אבל על אף שאני לגמרי מקבל את הצהרתך שאתה עומד לחרטט, אני לא רואה בדברי חרטוט (תיכף נגלה אם טרחת גם להתייחס אליהם עניינית, או שמא כהרגלך הסתפקת בזריקת סיסמאות נבובות).
ספר את זה לכל אלה שכן עשו זאת. כרגיל, אתה מצביע על חיי הבועה שלך אבל לא מלמד בכך על הכלל (וכמובן וכצפוי, לא מתייחס עניינית).
ספר את זה לכל אלה שכן עשו זאת. כרגיל, אתה מצביע על חיי הבועה שלך אבל לא מלמד בכך על הכלל (וכמובן וכצפוי, לא מתייחס עניינית).
בקיצור, אכן, חרטוט על גבי חרטוט, כל משפט, תחילתו וסופו. כמה חבל. כמה מצער. כמה שגרתי וצפוי.
מיצינו. אם וכאשר תוכל להוציא את ראשך מהאחוריים ופשוט להתייחס למה שאתה עושה את עצמך מתייחס, במקום לצווח 'זה לא קרה' רק בגלל שאתה אישית אולי לא עשית זאת, כמה נחמד יכול להיות ולך תדע, אולי אפילו ניתן יהיה להגיע משם לדיון ענייני ר"ל (ואולי בדיוק זאת הסיבה בגינה אתה מתעקש שלא להתחיל עם זה בכלל).
לגמרי מיצינו. כך יישאר עד שתצא מהבועה ותואיל להתייחס באמת למה שאתה עושה את עצמך מתייחס אליו. שני דברים שונים אמנם, אבל אצלך אתה מיישב ביניהם נהדר, כל פעם מחדש.אמלק.
מיצינו.
בסדר.לגמרי מיצינו. כך יישאר עד שתצא מהבועה ותואיל להתייחס באמת למה שאתה עושה את עצמך מתייחס אליו. שני דברים שונים אמנם, אבל אצלך אתה מיישב ביניהם נהדר, כל פעם מחדש.
אהה, הגענו לזה . לקח זמן הפעם, אבל ברוך ה' היא בכל זאת הגיעה לבסוף, שיטת ההשלכה הידועה והמוכרת . תמיד תוהה וככה"נ אמשיך לתהות, עד כמה אתה באמת מאמין בשיטה הזאת או עד כמה אתה סתם מחרטט אותה מתוך הרגל או אמונה עיוורת שהיא עודנה עובדת, על אף היותה עתיקה ושחוקה עד דק .בסדר.
כשתתיחס למציאות כפי שהיא,הדיון יקבל ערך.
בסדר מאמי.אהה, הגענו לזה . לקח זמן הפעם, אבל ברוך ה' היא בכל זאת הגיעה לבסוף, שיטת ההשלכה הידועה והמוכרת . תמיד תוהה וככה"נ אמשיך לתהות, עד כמה אתה באמת מאמין בשיטה הזאת או עד כמה אתה סתם מחרטט אותה מתוך הרגל או אמונה עיוורת שהיא עודנה עובדת, על אף היותה עתיקה ושחוקה עד דק .
הרבה בריאות יקירי. צריך להיות כיף לחיות בבועה ולחרטט את העולם לדעת בכל משפט שני. בהחלט צריך להיות כיף .
אתה לא מתואם עם החברים בקפלן ובתשקורתחרטוט על חרטוט.
אף אחד לא הפך את גלנט לשומר סף.
אף אחד לא הפך את הרמטכ"ל לשומר סף.
אף אחד לא הפך את ראש השב"כ לשומר סף.
או שאתה לא מבין מה הדרישות שלהם.אתה לא מתואם עם החברים בקפלן ובתשקורת
בכל נאום של ביבי יש שקרים בוטים. שמנותחים באתרי תקשורתאתה לא מתואם עם החברים בקפלן ובתשקורת
במצב בו לממשלה יש 64 אצבעות מכאניות, אוטומטיות שאינן linked או engaged למׂח כלשהו - נחוץ גוף עליון למשפט ולצדק היכול לשים סיג לשרירות הלב, לרשעה ולזדון שבחקיקה.חצי מהם כלל לא שומרי סף בהגדרה הדמוקרטית של המושג. מדביקים להם את המונח הזה בתקשורת הישראלית, מתוך נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה כאילו הממשלה הזאת והעומד בראשה צריכים הרבה שומרי סף ו/או מבקשים לפגוע בהרבה שומרי סף, משהו שאם נקלט במוח של החמוצניק המצוי, כמובן יוצר תדמית שלילית לממשלה ולראש הממשלה.
תכל'ס? חרטוט מצוי. היועמ"ש בהחלט סוג של שומרת סף. כל השאר ברשימה הזאת לפחות, אינם כאלה. אולי את בג"צ אפשר להכניס שם, אבל אפילו לגביו זה לא יהיה ממש מדויק.
אם אתה הבנת מה רצית להגיד, דיינו. אני רק יכול להציע (שוב) שתשים בצד מעת לעת את אטרף ה׳השמץ בכל מחיר׳ כדי שדבריך יהיו ברורים ומבוארים יותר. אבל בסוף זו החלטה שלך אם לקבל את עצתי או לתת לאטרף הזה להשתלט עליך באופן מוחלט, לרבות על תוכן הפוסטים שלך.במצב בו לממשלה יש 64 אצבעות מכאניות, אוטומטיות שאינן linked או engaged למׂח כלשהו - נחוץ גוף עליון למשפט ולצדק היכול לשים סיג לשרירות הלב, לרשעה ולזדון שבחקיקה.
בהנחה שגוף עליון זה ימנע חקיקה פסולה - חשיבות יועצים משפטיים פוחתת במקצת ובלבד שייעצו על פי חוק שצלח את משוכת הגוף העליון...
אין בכך אסון אם לא הבנת את הקשר, או שאתה מנסה להציגו כלא-מובן.אם אתה הבנת מה רצית להגיד, דיינו. אני רק יכול להציע (שוב) שתשים בצד מעת לעת את אטרף ה׳השמץ בכל מחיר׳ כדי שדבריך יהיו ברורים ומבוארים יותר. אבל בסוף זו החלטה שלך אם לקבל את עצתי או לתת לאטרף הזה להשתלט עליך באופן מוחלט, לרבות על תוכן הפוסטים שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.