שאלה לשעת לילה מאוחרת

danaziv

New member
שאלה לשעת לילה מאוחרת../images/Emo29.gif

היום ביקר אותנו חבר של גיא. אני ישנתי מה שהשאיר אותם לשיחת גברים. אחרי שהתעוררתי גיא סיפר לי על שיחתם בנושא יציאות גברים. החבר שאל את גיא אם זה לא מפריע לו הויתור על יציאות עם חבריו. גיא מיצידו ענה שמאז שהוא איתי אופי היציאות השתנה ושאנחנו יוצאים יותר עם זוגות ושזה כמובן לא מפריע לו להיפך הוא מאוד נהנה ועם חברים הוא מוצא זמן אחר לבילוי מלבד שישי או שבת בלילה. נוצרה בינינו שיחה על הנושא והרגשתי קצת לא נוח עם העיניין שמאז שאנחנו יחד גיא בקושי מבלה בחברת חבריו הרווקים בלעדי. אני לעומת זאת מקפידה מידי פעם לצאת עם חברות לבד. בכל אופן אמרתי לו שאין שום בעיה מצידי ולהיפך אני חושבת שכדאי שיצא לפעמים עם חברים, אך הוא מצידו טען שזה ממש לא חסר לו ושאני יכולה להיות רגועה. מה קורה אצלכם? האם אתם יוצאים לפעמים ללא החצי השני לבלות?

אתי@

New member
האמת היא שכמעט ולא, כי לרוב החברים

שלנון יש בני/בנות זוג, ככה שכולנו באותה סירה
אבל לפעמים רונן קובע עם חבר אחד שלו או עם איזו ידידה, ולפעמים אני קובעת עם חברה או שתיים. אבל חוץ מהמספר המצומצם של החברים האלה, בדרך כלל אנחנו נפגשים עם כל החברים שלנו בזוגות. אם היו לנו הרבה חברים שהם ללא בני זוג, אז אולי המצב היה שונה והיינו מרגישים יותר צורך לצאת בנפרד... כרגע לא.

תוכי

New member
פעם בכמה חודשים ../images/Emo13.gif

אני נפגשת עם כמה חברות - וזה יוצא בדר"כ במוצ"ש שחיים מחליט שהוא הולך לאיזה הרצאת נומרולוגיה אז שנינו נהנים הוא בהרצאה ואני עם החברות.

Ronnie*

New member
דווקא בזמן האחרון...

אורי כן יוצא מדי פעם (נניח פעם בחודש) לבלות עם חברים בלעדיי (לא בסוף השבוע, אז אנחנו יוצאים ביחד). האמת שזה נוח לי, כי הוא אוהב לצאת עם חברים יותר ממה שאני אוהבת. נראה לי שזה תלוי בטיפוס... אם את אוהבת לצאת עם חברות, ולו זה לא חסר, כנראה שזה בסדר... לכל אחד יש צרכים אחרים.

סיגל2

New member
אצלנו, אילן נפגש לפעמים עם חברים

שלו בלעדי וגם אני נפגשת עם חברות שלי בלעדיו וזה נראה לנו ברור שלכל אחד מאיתנו יש את החופש להפגש עם חברים גם בנפרד ולא רק כזוג.

טליגלי

New member
אני עושה זאת מידי פעם כי

יש לי הרבה חברות רווקות/בלי בני זוג. בעלי לא מחבב חלק מהן ולכן מעדיף בדרך כלל לא להצטרף. הוא מצידו, כמעט לא יוצא בלעדי (בפעמים המעטות שאנו נפגשים עם חבריו), אבל זה ממש לא מפריע לו שאני אפגש לבד עם חברותי (כך הוא טוען).

fila

New member
לא ממש../images/Emo9.gif

האמת היא שאנחנו תמיד מעדיפים לצאת יחד, אנחנו פשוט נהנים להיןת יחד
אבל קורה לפעמים שאני הולכת לבד עם חברות לבית קפה/מסעדה/קניות והוא לא מצטרף כי לא יהיה לו מה לעשות שם איתנו. הוא לעומת זאת לא ממש יוצא עם חברים אז הוא מזמין אותם אלינו ואני מכינה להם משהו לאכול והם יושבים שותים אוכלים והעיקר שהוא מרוצה
מה שכן, אנחנו כבר יותר בקטע לצאת עם זוגות חברים זה נחמד ומתאים מאוד לשנינו!

שמופית

New member
אצלנו................

אנחנו יוצאים רוב הזמן ביחד. לפעמים אני נפגשת עם חברה לקפה אבל משתדלת לעשות את זה בשעות שהוא בעבודה, כדי שנהיה ביחד כשהוא בבית (הוא עובד מלא, ובאמצע השבוע יש לנו חסך עצום ב"ביחד"). הוא כמעט ולא נפגש עם חבריו הרווקים בלעדי. דווקא העלתי את הנושא שוב לפני כמה ימים, אבל הוא אמר שהוא מעדיף להיפגש איתם ביחד איתי וציין שגם ככה זה לא שהם מדברים על דברים אחרים כשיש נשים בסביבה וכשאין - הכל אותו דבר...

למעלה