אני גם מכינה ככה...
זה פשוט מעולה!!! שניצלים של כרובית... אני מתה על כרובית - אחד הירקות המוצלחים בעיני לאחרונה אני עושה איתה 2 דברים: 1. פסטה ברוטב ורוד וכרובית - מפרידה לפרחים קטנים ומרככת במיקרו. מכינה רוטב פסטה עם עגבניות מרוסקות, מעט שמנת לבישול, שום, בצל, בזיליקום, אורגנו, מעט צנוברים פלפל שחור ומלח (ומעט סוכר בשביל החמיצות של העגבניות) ולקראת הסוף מוסיפה את פרחי הכרובית. שופכת מעל פסטה (מעדיפה על צורה גדולה יחסית כדי שהפרחים לא יהיו חריגים מדי בנוף... 2. במסגרת הכנת הכרובית לרוטב הפסטה... פשוט אוכלת את הכרובית המרוככת מהמיקרו, כמו שהיא עם קצת מלח ופלפל שחור- בעיני זה גם דיאטטי וגם מאוד טעים! אמא של יקירי מכינה לביבות כרובית - אני לא בטוחה איך... ההימור שלי - מרככת כרובית ומרסקת אותה גס, מוסיפה ביצים, פירורי לחם, בצל ומטגנת. לא סגורה לגבי המתכון אבל - נשמע לי מעולה....